Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 9 aydır bekliyorduk.bu süre içerisinde hiç doktora gitmedim cesaret edemedimcanım hayırlı olsun çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin
ne kadar süre sonra oldu canım uzun süre demişsin?
canım Allah razı olsun:sm_cool:cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş
canım 9 aydır bekliyorduk.bu süre içerisinde hiç doktora gitmedim cesaret edemedim
canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. ama şunu öğrendimki ümidi yitirmemek gerekiyormuş.sende yitirme ümidini ve dua et sürekli.ben hep gözlerimden yaşlar akarak dua ediyodumcanım tebrikler..allah tamamına erdirsin..bende 10 aydır bekliyorum..inşallah allah bizlerede nasip eder...
canım benim hiç adet düznsizliğim olmazdı. ama benim bikaç arkadaşım var adetleri çok düzensiz olmasına rağmen hamile kaldılar.onun da sırrı şu: onlar adetleri bittikten sonra iki günde bir ilişkiye giriyolardı.ta ki diğer adetlerini görene kadarCanım hayırlı olsun çok duygulandım.. Bende 8 aylık evliyiim henüz nasip olmadı. Canım benim sorum şu : sende adet düzensizliği varmıydı bende varda o yüzden
canım evet öyle oluyo. hiç problem olmasa da bebiş gelmiyo. bildiğim kadarıyla hiç sorun olmasada bir bayanın bir ayda hamile kalma olasılığı %25 mişcanım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısıda başımıza ben tam 1.5 senedir bekliyorum doktorada gittim hemde hiç bir problem olmadığı halde kalamıyorum