o kadar karışık yazmışsınız ki okuyup anlamak epey zor oldu.. Bence de biraz fazla üstüne düşmüşsünüz seviyosa hallolabilir ama zaten daha çok yeni bir ilişki bence daha yavaş ve emin olarak ilerlemelisiniz.. Ayrılık lafı da öyle kolay ağza alınmamalı bence alınıyosa da zaten tüketiyosunuzdur birşeyleri.. hakkınızda hayırlısı olsun inş
kesinlikle koşma peşinden derim hatta unut gitsin. birebir şahit olduğum olayı anlatayım. Bir akrabam var o da netten bir kızla tanışmış sürekli neredeyse 24 saat mesajlaşıyor. Çocuğun elinden telefon düşmüyor. Msnde kıza cam açmalar falan. Birgün telefonunu unutmuş evde. Baktım telefonuna( yaptığım doğru değil ama annesini sinir hastası etti telefon yüzünden). Öyle mesajlar yazıyorki görsen deli divane aşık bu dersin. Karşıdaki kızda inanıyor tabi buna. Birde ne göreyim 2 tane daha kızla(biri yine netten) mesajlaşıyor. Canım cicim ölüyorum seviyorum falan. Birine ciddi düşündüğünü yazmış diğerine unutamam vazgeçemem ilk aşkımsın gibi yazılar. Sen sen ol net aşklarına hemen güvenme.
siz çıkmaya başlamadan önce birbirinizi görmüş müydünüz?
Haklı olabılırsın cunku bız cok hızlı yasamaya basladıkk ... O hemen cıddı dusunmeye basladıı cok ılgılenıyodu felan fılann ... Bız de sureklı mesajlasıyorduk sımdı ıse su saat oldu hala msj yok...
Canım bence telefonu elinden bırak bikac gün cık arkadaslarınla kafa dagıt yoksa bu konu seni yer bende senin gibiyim
Üstüne düşmüşsün cok tamam bu sefer de sen hiç arama bırak aramıyorsa da herkes kendi yoluna gider zaten.
Türkçe'yi doğru düzgün yazmak varken çok mu uğraştın arkadaşım bunu yazabilmek için?
Bence bu konu kapatılsın.
Dilini doğru kullanamayan bir birey olarak bu sitede konu açma yetkinin olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Konuna gelince, internetten tanışmışsın, üstelik asker, birbirinize ayırdığınız vakit sınırlı, daha 1 haftada bu raddeye gelmişsiniz. Ayrılırsınız siz ben diyeyim.
sen kendını ne zannedıyorsun ya boyle bırsey yazıyorsunn??? sana yorum yap dedım dılımı eleştır demedim farkındaysan duzgun yazıyorum öyle dendi diye daha ne uzatıyorsun.. Sanane yaaa ı... Gıt baska yere baska yorumlar yap yazma benım konumaaa ..
Arkadaşım ne bu üslup?
Ne bu sinir?
Hatanı kabul edeceğin,teşekkür edeceğin yerde çirkinleşmişsin...
Cık cık cık Çok ayıp!klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?