ben anlayamıyorum her dakika mesajlaşıp konuşmak zorundamısınız iki mesaj atmadı diye bitsin bitsin diyomuşsun arkadaşım çocuk 2 güne ayrılır zaten sen bunları yapmaya devam edersen birde asker biraz anlayışlı ol
birde lütfen q harfi kullanma.
kıyamadım okudum yine hepsini
bak canım erkekler ilk başlarda böyle ilgi manyağı yaparlar bizi sonra zamanla bu ilgileri azalır
biz de o ilgiye alıştığımız için zor gelir zamanla ilgisizlikleri
ama sizin durum farklı askerdeymiş..bence öyle telefonda ağlayıp bağırma çocuğun da psikolojisini bozma
biraz ağırdan al daha sakin ol daha ılımlı ol
sen de çok üstüne düşme olur mu?
ayyy ben okurken şiştim yazık adamcağız askerde bide ne hale gelmiştir.akannehir senın yaptığın hüsnü kuruntu şu sanırım önceden mesaj tel sureklıydı geldı gorustuk ve benden sogudu ılgısı azaldı falan filan sanırsam...ama canım benım zaten adamın bole bır dusuncesı olsa sen böyle sıkıstırdıgında söyler sanırım sana 'hayır ayrılmak ıstemıyorum senı sevıyorum'demez değilmi...biraz mantıklı ol,zaten ortalık ne halde duymuyomusun okumuyormusun adamın işi gücü yok sana mesajlamı uğraşacak...bu kadar sıkarsan bir insanı ne kadar severse sevsin birgün vazgeçer,kimse vazgeçilmez değildir çünkü...bak sen bile hemencecik vazgeçebiliyorsun aşkım dediğin insandan...
Anlamadıgın şeyy . Ben zaten işleri olduğunda bunu anlayan ve anlayış gösteren ve o zamanlar onu rahatsız etmeyen bırıydım.. Senin sevdiğin adamm askerden 1 hafta döndükten sonra değişse ki senin için geliyorum diyo ama vedalaşmaya bile gelmiyor.. Bir 5 dk bile boş zamanı yok mu aşkım ne yapıyorsun nasılsın demeye ben bunu soruyorum.. Önceden vardı da sımdı bırden olmadı mı ..!
Haklısın ama ayrılmak ıstemeyen bır ınsan bıraz daha farklı dusunur .. Sevgılım bu durumdan rahatsız der ve bırsey yaparr sonucta .. Senı sevıyorum deyıp kestırıp atması bırsey anlam ıfade etmez gostermelı de bunu.. Zaten beklemedeyim şu an ona da dedim benim yapabileceğim birsey kalmadı diye.. Zaten bu ılıskıye ,ona deger vermesem coktan kesip atmıştım.tamam bunuda analadım zaten :) ama ayrılmakta istemiyor işte karşındaki,ona göre sorunda yok,klasik erkek profili işte ilk başta ilgili sonrası umursamaz tavırlar...çogunlugu böyle.ama ona dediğinde sana verdiği yanıt açık değilmi sorun yok seni seviyorum...şimdi sen beklemede kal bence çünkü yapabileceğin birşey yok ve bu kadar üstüne düşmeyide bırak...şuan sadece kendini yıpratırsın ve değer veriyorsan ilişkini tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?