Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bıraz geç dölleme oldu 1485 kanı gordukde artık verme dedı randevuya çağırcağıx dedılrr ses yok daha onda5.gün embriyosunu 12.gün kan tahliliyle öğrendim, doktorum 8 gün sonra çağırdı. Hem bebeği hem keseyi görmüştük.
Geç döllenme diye bir şey olmuyor tüp bebekte canım, geç tutunma olabilir çünkü zaten embriyo transferi yapılırken, yumurtayla spermin döllenmesinden embriyo oluşuyor, yani döllenen şey transfer ediliyor senin muhtemelen geç tutunmadırBende bıraz geç dölleme oldu 1485 kanı gordukde artık verme dedı randevuya çağırcağıx dedılrr ses yok daha onda
He geç tutnma işde yalnış yazmış )))) pardon sen keseye gıtdınmı?Geç döllenme diye bir şey olmuyor tüp bebekte canım, geç tutunma olabilir çünkü zaten embriyo transferi yapılırken, yumurtayla spermin döllenmesinden embriyo oluşuyor, yani döllenen şey transfer ediliyor senin muhtemelen geç tutunmadır![]()
Evet aşkım gittim 5+3te cuma gittim yani yolk gördük ama bebeği görmedik dahaHe geç tutnma işde yalnış yazmış )))) pardon sen keseye gıtdınmı?
5-6 da kese gözüküyo 7. Haftada kalp atısıKızlar ultrasaon randevusu transferde kaç gun sora ve ya beta kaç oldukda çagırdılar, ?
benim perşembe günü 24 nisanda 2080 oldu beta 3 mayısa çağırdı. Transfer tarihi 8 NisandıKızlar ultrasaon randevusu transferde kaç gun sora ve ya beta kaç oldukda çagırdılar, ?
Ben daha randevu beklıyorum ) haber edeceyiz dedıler bakalım , hadı ınshAllah yakında gorurusun , belirti varmı?Evet aşkım gittim 5+3te cuma gittim yani yolk gördük ama bebeği görmedik daha![]()
Bende bu hafta 6 olcak daha 55-6 da kese gözüküyo 7. Haftada kalp atısı
Bende 25 nisan da 1485 dı kan verme dedı daha randevu için haber vercem dedı beklıyorumbenim perşembe günü 24 nisanda 2080 oldu beta 3 mayısa çağırdı. Transfer tarihi 8 Nisandı
Canım ben 11.gün kan testimden bir hafta sonra gittim kese görmeye, seninde zamanını benimle aynı bende 7 nisan transfer olmuştum. Ay belirti hiç yokBen daha randevu beklıyorum ) haber edeceyiz dedıler bakalım , hadı ınshAllah yakında gorurusun , belirti varmı?
1500leri geçince kese görünüyor normalde ama kalp atışıyla beraber görmek için 1 hafta 10 gün sonra çağırıyorlar sanırım. Bu hafta çağırır seni de, yarın bi ara istersenBende 25 nisan da 1485 dı kan verme dedı daha randevu için haber vercem dedı beklıyorum
Bende işde geç tutunma oldu ya bende 22 cı gunde 202 çıkdı sorada artdı ondan dolayı bır tık gerıde geldım , ama şu an beklıyorum çağırsınlar bakalım , bende aynı çok ayakda olunca belim ağrıyor bırde gece uymaya uzandıgım bazen kasığmfa batma o kadarCanım ben 11.gün kan testimden bir hafta sonra gittim kese görmeye, seninde zamanını benimle aynı bende 7 nisan transfer olmuştum. Ay belirti hiç yoksanki hamile değilim gibi, belim ağrıyor çok ayakta kalırsam, arada kasıklarım seğiriyor o kadar. Sende varmı?
İşde bende en son cuma 1485 dı artık kan verme dedı habrt verrırıö dedı bence benım keseye ayrı kalp atışına aytı çağırmıyo onda bekltıcek gıbı geldı , burda bır tane kız defı Bulent hoca bır defa çağırıyor salıya kadar ses çıkmasa yazcam zaten bakalım1500leri geçince kese görünüyor normalde ama kalp atışıyla beraber görmek için 1 hafta 10 gün sonra çağırıyorlar sanırım. Bu hafta çağırır seni ide, yarın bi ara istersen
Canım eğer doktorun bir kere çağırıyorsa biraz geç çağırır kese için değil kalp için çağırır, o süreçte rahat edemeyeceksen kendi kadın doğum doktorun varsa onada gidebilirsin keseyi görmeye, son kan sonucuna göre şu an kese rahat görünür diye düşünüyorumİşde bende en son cuma 1485 dı artık kan verme dedı habrt verrırıö dedı bence benım keseye ayrı kalp atışına aytı çağırmıyo onda bekltıcek gıbı geldı , burda bır tane kız defı Bulent hoca bır defa çağırıyor salıya kadar ses çıkmasa yazcam zaten bakalım
Evet galiba kalpe çağıroyor öğle görunuyor , evet gelen hafta ses çıkmasa bir doktor var zaten onla ilelrlemej istyorım ona randevu alcamCanım eğer doktorun bir kere çağırıyorsa biraz geç çağırır kese için değil kalp için çağırır, o süreçte rahat edemeyeceksen kendi kadın doğum doktorun varsa onada gidebilirsin keseyi görmeye, son kan sonucuna göre şu an kese rahat görünür diye düşünüyorum
Bende 2 gun sora sızın dedıyınız tarıh12. Gün sonuç öğrendikten 10 gün sonra çağırdılar beni