• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ultrasaon randevusu transferde ve ya beta kaç oldukda çagırdılar

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
1.584
801
43
36
Kızlar ultrasaon randevusu transferde kaç gun sora ve ya beta kaç oldukda çagırdılar, ?

5.gün embriyosunu 12.gün kan tahliliyle öğrendim, doktorum 8 gün sonra çağırdı. Hem bebeği hem keseyi görmüştük.

Bende bıraz geç dölleme oldu 1485 kanı gordukde artık verme dedı randevuya çağırcağıx dedılrr ses yok daha onda
Geç döllenme diye bir şey olmuyor tüp bebekte canım, geç tutunma olabilir çünkü zaten embriyo transferi yapılırken, yumurtayla spermin döllenmesinden embriyo oluşuyor, yani döllenen şey transfer ediliyor senin muhtemelen geç tutunmadır 🥰♥️

Geç döllenme diye bir şey olmuyor tüp bebekte canım, geç tutunma olabilir çünkü zaten embriyo transferi yapılırken, yumurtayla spermin döllenmesinden embriyo oluşuyor, yani döllenen şey transfer ediliyor senin muhtemelen geç tutunmadır 🥰♥️
He geç tutnma işde yalnış yazmış )))) pardon sen keseye gıtdınmı?

Ben daha randevu beklıyorum ) haber edeceyiz dedıler bakalım , hadı ınshAllah yakında gorurusun , belirti varmı?
Canım ben 11.gün kan testimden bir hafta sonra gittim kese görmeye, seninde zamanını benimle aynı bende 7 nisan transfer olmuştum. Ay belirti hiç yok 😂 sanki hamile değilim gibi, belim ağrıyor çok ayakta kalırsam, arada kasıklarım seğiriyor o kadar. Sende varmı?

Bende 25 nisan da 1485 dı kan verme dedı daha randevu için haber vercem dedı beklıyorum
1500leri geçince kese görünüyor normalde ama kalp atışıyla beraber görmek için 1 hafta 10 gün sonra çağırıyorlar sanırım. Bu hafta çağırır seni de, yarın bi ara istersen

Canım ben 11.gün kan testimden bir hafta sonra gittim kese görmeye, seninde zamanını benimle aynı bende 7 nisan transfer olmuştum. Ay belirti hiç yok 😂 sanki hamile değilim gibi, belim ağrıyor çok ayakta kalırsam, arada kasıklarım seğiriyor o kadar. Sende varmı?
Bende işde geç tutunma oldu ya bende 22 cı gunde 202 çıkdı sorada artdı ondan dolayı bır tık gerıde geldım , ama şu an beklıyorum çağırsınlar bakalım , bende aynı çok ayakda olunca belim ağrıyor bırde gece uymaya uzandıgım bazen kasığmfa batma o kadar

1500leri geçince kese görünüyor normalde ama kalp atışıyla beraber görmek için 1 hafta 10 gün sonra çağırıyorlar sanırım. Bu hafta çağırır seni ide, yarın bi ara istersen
İşde bende en son cuma 1485 dı artık kan verme dedı habrt verrırıö dedı bence benım keseye ayrı kalp atışına aytı çağırmıyo onda bekltıcek gıbı geldı , burda bır tane kız defı Bulent hoca bır defa çağırıyor salıya kadar ses çıkmasa yazcam zaten bakalım

İşde bende en son cuma 1485 dı artık kan verme dedı habrt verrırıö dedı bence benım keseye ayrı kalp atışına aytı çağırmıyo onda bekltıcek gıbı geldı , burda bır tane kız defı Bulent hoca bır defa çağırıyor salıya kadar ses çıkmasa yazcam zaten bakalım
Canım eğer doktorun bir kere çağırıyorsa biraz geç çağırır kese için değil kalp için çağırır, o süreçte rahat edemeyeceksen kendi kadın doğum doktorun varsa onada gidebilirsin keseyi görmeye, son kan sonucuna göre şu an kese rahat görünür diye düşünüyorum

Canım eğer doktorun bir kere çağırıyorsa biraz geç çağırır kese için değil kalp için çağırır, o süreçte rahat edemeyeceksen kendi kadın doğum doktorun varsa onada gidebilirsin keseyi görmeye, son kan sonucuna göre şu an kese rahat görünür diye düşünüyorum
Evet galiba kalpe çağıroyor öğle görunuyor , evet gelen hafta ses çıkmasa bir doktor var zaten onla ilelrlemej istyorım ona randevu alcam

Back
X