• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tüylerimize savaş açalım :)

yaklasık 2 aydır 3 sefer fln tuylerımı kokunden aldım aldıktan hemen snra lımon tuz karısımı uyguladım bya ynıyor ama olsun dynıyorm ytrkı kıl tuy klmasın bunu 2 3 gce uyguluyorm ytmadan bıde kolonya kullanıyorm bır seferde tuylerı aldıktan snra zırnık hamam otu uyguladım suan tuylerım eskısınden yarı yarıye dha ınce ve bazı yerlerde bosluklar vr eskıden bacaklarıma degdıgımde kırpı gbı hıssederdım uzulurdum sımdı tuyler cansız ve yumusak tum bunlara dvm edıcem ynı sıra haman otu yagınıda alıcm hfta ıcı ınsallh kurtuluruz umarım lekeler ve btıklrda gcer
kolonya ıcerıındekı alkolden dolayı cıldı kurutr ve cabuk kırıstırırır canım kolonyadanvazgecmenı onerırım ancak lımon tuza devam :)

yaklasık 2 aydır 3 sefer fln tuylerımı kokunden aldım aldıktan hemen snra lımon tuz karısımı uyguladım bya ynıyor ama olsun dynıyorm ytrkı kıl tuy klmasın bunu 2 3 gce uyguluyorm ytmadan bıde kolonya kullanıyorm bır seferde tuylerı aldıktan snra zırnık hamam otu uyguladım suan tuylerım eskısınden yarı yarıye dha ınce ve bazı yerlerde bosluklar vr eskıden bacaklarıma degdıgımde kırpı gbı hıssederdım uzulurdum sımdı tuyler cansız ve yumusak tum bunlara dvm edıcem ynı sıra haman otu yagınıda alıcm hfta ıcı ınsallh kurtuluruz umarım lekeler ve btıklrda gcer

kıllarını aldıktan sonra limon tuz mu :52::52:

delirmedin değil mi?? acayip yakar
manyak yakar
deli eder insanı bee..
yaralı parmağa işemek gibi bir şey..

parmagımda mınıcık yara olduğu zaman bile
bır damla lımonun etkısı bıtırıyor benı resmen..

kıllarını aldıktan sonra limon tuz mu :52::52:

delirmedin değil mi?? acayip yakar
manyak yakar
deli eder insanı bee..
yaralı parmağa işemek gibi bir şey..

parmagımda mınıcık yara olduğu zaman bile
bır damla lımonun etkısı bıtırıyor benı resmen..

korkma o kdrda kotu degıl tmm ynıyor ama dynılmyck derecede degıl

yanlız tuz kıl köklerini besler. hatta sacı dökülenler kuruyanlar yağ karısımlarına tuz asprin de ekler. ben sadece limon suyunu öneririm.

Back