- 28 Nisan 2008
- 95
- 0
Buttercim ben telefonda konuşmuştum daha ilgilenemedim pazartesi gidicem ama hiç umudum yok tabi. Kesin ozaman belli olur sonucu yazarım gene buraya.Benimde 3. olucaktı yani bu son hakkımızıda kullanamıcaz heralde.Pazartesi öğrenicem.Verilen hak nasıl geri alınır hele boyle bir durumda anlamadım.
Kızlaaar malesef 3, deneme hakkımızda gitti kesin olarak bugün öğrendim. Artık herkez kendi başının çaresine bakacak.Devlet iyi bir kazık attı bizlere.hayırlı olsun.:1no2:
Kızlaaar malesef 3, deneme hakkımızda gitti kesin olarak bugün öğrendim. Artık herkez kendi başının çaresine bakacak.Devlet iyi bir kazık attı bizlere.hayırlı olsun.:1no2:
Merhaba canim
Ben de Kentte deniyorum son iki tup bebegi .Ucuncuyu deneyecegim sanirim eylul gibi baslayacak.Dr.um Israel Aruh.Y.disinda suan yarin gelecek.Onu bekliyorum.Ikinci negatiften sonra gorusemedik.Demek heyet raporundan ucuncude yararlanamayacgiz yandik o zaman
Ben pazartesi görüştüm canım israil bey yoktu zaten asistanıyla görüştüm oda 3. nun iptal olduğunu söyledi yani ancak kendi imkanlarımızla yapabilecekmişiz.Sen genede görüş bakalım belki bakarsın değişmiştir çünki herkez farklı bişe sölüyor.Banada haber vermeyi unutma.Bende bu konuyu araştırmak için rapor aldığım hastaneye gidicem orada daha net bilgi edinirim.Belki üniversite yada başka hastanelerden faydalanabiliriz yada hiç değilse ilçları alabiliriz.:a015:
Evet canım 3.ü olacaktı yumurtlama normal o inceltme dediğin şeyi herkeze yapıyolar pakette dahil zaten.Benim kimyasal gebelik oldu ama çok sıkıntı çektim .Benin tubal kaynaklı problemdi.Sen 2 sinide ordamı yaptırdın hiç gebelik oluştumu sen memnunmusun ordan.
Buttercim ben telefonda konuşmuştum daha ilgilenemedim pazartesi gidicem ama hiç umudum yok tabi. Kesin ozaman belli olur sonucu yazarım gene buraya.Benimde 3. olucaktı yani bu son hakkımızıda kullanamıcaz heralde.Pazartesi öğrenicem.Verilen hak nasıl geri alınır hele boyle bir durumda anlamadım.
Benim gebelik oluşuyoda daha 1 ay olmada düşüyo benimde yaş 36 ama şuna dikkat ettim gebelik oranı fazla ama ilk 3 ay çok düşük var.Niye inceltme yapmadıklarından emin değilsin. Ona bakarsan bende kesin bilemem çünki görmüyoruz yaptınızmı dedim yaptık dediler.Yoksa merkezden bende memnunum çok ilgileniyorlar.Bende şimdilik orada yaptırırım diye düşünmüştüm en son orada mayısta yaptırdım ekime kadar son hakkımı kullanayım diye ağustosta başlıcaktım.Senin embiryo kalitesi nasılmış sordunmu.Benim çok kaliteli değil.Son iki denemeyi ben orada yaptirdim.Memnunum.Gebelik hic olusmadi.Tuplerimin ikisi de tikali benim ama tup bebekte kanallar tikali olmasi onemli degil sanirim.Ben embryonun duvariini inceltme olayini yaptiklarindan emin degilim.Ben yaridan fazla pozitif sonuc alanlar gordum ama genelde yasi kucuk olanlarin sansi sanirim daha yuksek.Benim yas 35.Birara Istanbulu dusundum ama sanirim yine Kentte deneyecegim.Ama asil kararimi Israel Beyle konusunca verecegim.Ben bu yasima kadar hic hamile kalmadim yine ayni olur dite korkuyorum.Embriyolarin kacinci gun konuluyor senin
Enson negatif sonucunu ne zaman aldin ve yeni deneme ne zaman olacak.Her deneme arasi nekadar bosluk verildi sende.Ben dr.umu seviyorum.Bana guven veriyor ama bir e olumlu sonucumu alsam insallah hersey cok iyi olacak.Ben birde Izmirde Bornova Sifa- Irenbe ve bu merkezlerin en populer dr.lariyla bir baslangic yaptiktan sonra en son Israel beye dondum.Bu yuzden Izmir de gidebilecegim baska bir yok benim icin.Istanbul yada Kent olacak ama Istanbul benim icin cok maddi manevi problemli olacagi icin kentte olacak sanirim
Aslında bende istanbulu düşündüm ama olacaksa burdada olur 2 kat fazla para harcamış oluruz.Ben senin dediğin merkezleri bide smyrayı düşünmüştüm buraya karar verdim artık iyimi yaptım bilmiyorum.Bide bana dr laparoskobi önerdi tüpler tıkalı olduğu için belki sıvı biriktiğini bu yüzden embiryonun tutunamayacağını söledi.ama çok pahalı ya onun içinde 3 milyar istiyo zaten külfetli tedavi yani anlıcan 10 u bulur.bu benim 5. denememdi,
Benim zaten filmde görünmüyo bugüne kadar gittiğim bütün dr lar aynı şeyi soledi İsrailde dahil.Fakat hani bu kadar denemede olmamasına neden olabilir belki dedi kimilerinin filmde çıkmıyomuş oda sadece bakmak için laporokkobi yapacaktı.İlk 3ü özel egede denedim denemez olaydım çok kötü biyer isimlerimizi bile karıştırıp nerdeyse yanlış tüp bebek yapacaklardı.sonrakini ege üniversitesi en son burası.2 kez gebelik oldu.Inceltme bunlarin sistemlerinde var olup olmadigindan emin degilim.Kitapcigi okudum onda yazmiyor oyle bisey.Konusmaolarak hic onlara sormadim.O yuzden.Yoksa sistemlerinde varsa illaki yaparlar diye dusunuyorum.Kac defa gebelik elde ettin.5 denemenin hapsini kenttemi yaptin.Benim tuplerde tikali bana Irenbenin dr.u tuplerde su birikintisi var ameliyat edelim dedi.Bende Erol Beye kontrol ettirdim.Yok dedi.Israel Bey rahim filmi cekerek soyleyebilirim dedi.Bakti birikinti yok dedi.Orda cikti kanallarimin tikali oldugu.Eger gorseydi beni de ameliyat edecekti.Ama bu birikintiler daha sonra olusur mu bilmiyorum.Benim de bu 4.olacak
Benim zaten filmde görünmüyo bugüne kadar gittiğim bütün dr lar aynı şeyi soledi İsrailde dahil.Fakat hani bu kadar denemede olmamasına neden olabilir belki dedi kimilerinin filmde çıkmıyomuş oda sadece bakmak için laporokkobi yapacaktı.İlk 3ü özel egede denedim denemez olaydım çok kötü biyer isimlerimizi bile karıştırıp nerdeyse yanlış tüp bebek yapacaklardı.sonrakini ege üniversitesi en son burası.2 kez gebelik oldu.
Ben Ozel Egeye sadece konusmaya gitmistim.Muayene falan hic olmadim.Bir yazida Izmir de en yeni teknolojiyi onlar kullaniyorlar diye duydugumda birara acaba denesemmi diyordum ama senin yasadiklarindan sonra asla denemem.Embriyo disini traslama konusunda sana sozlu olarak yapiyoruz dediler mi.Bu son yazim yarin yine gorusuruz .Cevabini bekleyip yatacgim .Iyi geceler arkadasim .Allah bebislerimize en kisasurede kavustursunBenim zaten filmde görünmüyo bugüne kadar gittiğim bütün dr lar aynı şeyi soledi İsrailde dahil.Fakat hani bu kadar denemede olmamasına neden olabilir belki dedi kimilerinin filmde çıkmıyomuş oda sadece bakmak için laporokkobi yapacaktı.İlk 3ü özel egede denedim denemez olaydım çok kötü biyer isimlerimizi bile karıştırıp nerdeyse yanlış tüp bebek yapacaklardı.sonrakini ege üniversitesi en son burası.2 kez gebelik oldu.
incicim 3.yümü denicektin tam anlamadım bende 2 hakkımı kullandım 3,yü ağustosta denemeyi düşünüyodum ama bide şu var resmi gazetede yayınlanmadan tam olarak bilemeyiz kanun çıkmış olabilir belki yürürlüğe ekimde girer bende tam olarak araştırmadım da tahminlerle gidiyorum
ssklıyım ama sormadım hiç ama laporoskobi yaptırmayı düşünmüyorum şimdilikYönlendirmen için sağol.Senin kilerde kaliteliymiş aslında neden tutmadıki.Artık drlarada güvenim kalmadı şimdi sen bikere daha olumsuz sonuç al sanada belki hidrosayping var dicekler of ya anlamadım gitti.En sonuncusunda 19 oluştu ama gelgelelim sonuç yok Allah sonumuzu hayretsin.Hastaneyle görüşünce benide bilgilendir burdan gene görüşelim canım iyi geceler.a.sKentteki denemelerinde 2 kez hamile kaldiysan rahim bunu ogrenmistir bence .Bu yuzden illaki olur bence.Benim embryolar birinci kaliteydi hep ama sonuc alamadim hic.Benim rahim filmimi hydrosalpinks var mi diye bakmak icin cekti fakat bana oyle bisey demedi yani ameliyat yada bazen gorunmeyebilir gibi seyler.Ikinci denemeyi daha degerlendirmedik.Guvencen var sanirim senin heyetin olduguna gore.Bu ameliyati yaptirman gerekiyorsa 9 Eylul , Ege Unv. yada dogum evinde(Israel bey onceden orda calisiyormus) yaptirabilecegini soylesen belki yonlendirir.Yonlendirmese de en azindan buralarda bir hoca parasi vererek yaptirirsin.Senin ne kadar yumurtan oluusuyor.