- 9 Mayıs 2024
- 962
- 291
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Ben de tiroit ilacı kullanıyorum hamile kalabilmek için 2,5 in altına 4ün de üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Henüz kalamadım o ayrıHerkes tsh hormonu 2.50 mim altında olması lazım bilmem ne diyor. Doktorum değerin normal dedi. Ama burda bazısı 2.50 ve altı olacak diyor. Çocuğum olmaz mı
Merhaba,bu değer kesinlikle gebe kalmaya engel değil. Eğer guatrla ilgili bir probleminiz yoksa bir sıkıntı yaşamazsınızHerkes tsh hormonu 2.50 mim altında olması lazım bilmem ne diyor. Doktorum değerin normal dedi. Ama burda bazısı 2.50 ve altı olacak diyor. Çocuğum olmaz mı
Gebe olmayan bir insan için üst sınır 4 diye biliyorum. Ama gebelik oluştuğunda 3 değerini doktorlar yüksek diyor. İlk tremaster da 2.5 altında olmasını istiyorlar. Benim 2.6 doktorum ilaç başlatmadı. Folic us Plus kullanıyorum folik asit için. O yeterli olur dedi. Siz gebelik düşünüyorsanız zaten folik asit almaya başlamanız lazım.Herkes tsh hormonu 2.50 mim altında olması lazım bilmem ne diyor. Doktorum değerin normal dedi. Ama burda bazısı 2.50 ve altı olacak diyor. Çocuğum olmaz mı
Pkosum ve doktorum sadece Pcos ilaçları verdi folik asit vermediGebe olmayan bir insan için üst sınır 4 diye biliyorum. Ama gebelik oluştuğunda 3 değerini doktorlar yüksek diyor. İlk tremaster da 2.5 altında olmasını istiyorlar. Benim 2.6 doktorum ilaç başlatmadı. Folic us Plus kullanıyorum folik asit için. O yeterli olur dedi. Siz gebelik düşünüyorsanız zaten folik asit almaya başlamanız lazım.
İnositol içeren folik asit vermiş olabilir. Pcosta inositol öneriliyorPkosum ve doktorum sadece Pcos ilaçları verdi folik asit vermedi
Yok folik asit yok pkos için takviye verdi ama içeriğini okudum inositol falan var ama folik asit yok içerisindeİnositol içeren folik asit vermiş olabilir. Pcosta inositol öneriliyor