- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
inşallah hayırlısı ile keseyi görürsün sonrada kalp atışlarını duyarsın biraz erken değilmi ben daha haftaya salı gidicem
kalp atislari icin erken ama kese icin degil sanirim. senin transferin hangi gun olmustu? benim 29 mart'da. persembe gunu de 18. gunum oluyo transferden sonra. 4 hafta 6 gunluk hamile oluyorum. en erken 6. haftada duyabiliriz kalp atislarini.
canım benim transferimde 30 mart seninle aramızda bir gün var inşallah keseyi görürsün canım
o zaman seninki biraz gecmis sanki. cuma-cumartesi yapabilirlerdi, neden saliyi bekliyorlar ki? bir sor istersen. belki iyice belirginlesmesini istiyorlardir. bilmiyorum ki, benim doktorum 4,5 haftadan itibaren goruruz diyor.
insallah sen de goreceksin canim keseyi. saglikli mutlu bir hamilelik gecirelim hep beraber :CüvCüv::CüvCüv:
canım sonunda duyalımda ben razıyım beklemeye aminnnnnnn inşallah
Canım hayırlı olsun tebirk ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişleini.Ayrıca tüm hamile arkadaşları da tebrik ediyorum.
Canım ben de umutta tedavi oluyorum. benim de 4 adet embriyo donduruldu. Sanırım mayıs ya da haziranda transfer olacak. Dondurulmuşlarla transferde uygulamalar nasıl oluyor. Ne zaman başlıyorsun. bilgi verirsen sevinirim :)
tebrik ederim arkadasim.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.
özge zümra tebrikler bende umut tüp bebekten hatta 2 kere karşılaştık senin transferin olucaktı kardeşinde vardı yanında ben de ogün kan aldırmıştım hani dayanamayıp dışarıda sigara içen kişiyim ben
benimde ayın 8. de transferim oldu beklemedeyim
cnm merhaba.şu eti cin yiyen arkadaşım.çok sevindim.seninde 6.günün ozaman dimi.hatırladım seni hatırlamazmıyım.sigarayı bırakmışsındır umarım.bende işte yazdığım gibi.transfer gününü bekliyorum.19 nisanda test günüm.ben dayanamayız erkenden yaptım.hatta dün yine yaptım.var göründü.pozitif çıktı.adet olmadım herşey olduğunu tuttuğunu başardığımı söylüyor ama günler geçmiyor asıl test günüm gelmiyor.dua et bana cnm bende sana ve tedavi aşamasında sonuç bekleyen herkese rabbimden kolaylık diliyorum hayırlı sonuçlar diliyorum.
Merhaba
Allah yüzlerini görmenizi nasip etsin.Ben de 10 nisan da tranfer yaptırdım.Belim çok ağrıyor ama psikolojik olmasından korkuyorum.Bel ağrısı belirti kabul etmek için erken mi?
canım teşekkür ederim ederim verdiğin bilgiler için. bende polip vardı o nedenle transfer yapılmadı. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. herşeyin yolunda gitmesi için dua edicem. sende benim için et lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş:)
sevgiler...
kızlarrrrrrrrrrrr bugün test günümdü.değerim 6464.5 çıktı hala inanmıyorum.Rabbime şükürler olsun.3 kuzumda tutundu heralde bana.darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına amin
amin amin amin:Saruboceq: allah 3 ünü de sağ salim kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?