Kızlar transferimin 6.günü ve test yaptım yardımmmm

inşallah hayırlısı ile keseyi görürsün sonrada kalp atışlarını duyarsın biraz erken değilmi ben daha haftaya salı gidicem

kalp atislari icin erken ama kese icin degil sanirim. senin transferin hangi gun olmustu? benim 29 mart'da. persembe gunu de 18. gunum oluyo transferden sonra. 4 hafta 6 gunluk hamile oluyorum. en erken 6. haftada duyabiliriz kalp atislarini.

kalp atislari icin erken ama kese icin degil sanirim. senin transferin hangi gun olmustu? benim 29 mart'da. persembe gunu de 18. gunum oluyo transferden sonra. 4 hafta 6 gunluk hamile oluyorum. en erken 6. haftada duyabiliriz kalp atislarini.

canım benim transferimde 30 mart seninle aramızda bir gün var inşallah keseyi görürsün canım

canım benim transferimde 30 mart seninle aramızda bir gün var inşallah keseyi görürsün canım

o zaman seninki biraz gecmis sanki. cuma-cumartesi yapabilirlerdi, neden saliyi bekliyorlar ki? bir sor istersen. belki iyice belirginlesmesini istiyorlardir. bilmiyorum ki, benim doktorum 4,5 haftadan itibaren goruruz diyor.

insallah sen de goreceksin canim keseyi. saglikli mutlu bir hamilelik gecirelim hep beraber :CüvCüv::CüvCüv:

canım sonunda duyalımda ben razıyım beklemeye aminnnnnnn inşallah

Canım hayırlı olsun tebirk ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişleini.Ayrıca tüm hamile arkadaşları da tebrik ediyorum.
Canım ben de umutta tedavi oluyorum. benim de 4 adet embriyo donduruldu. Sanırım mayıs ya da haziranda transfer olacak. Dondurulmuşlarla transferde uygulamalar nasıl oluyor. Ne zaman başlıyorsun. bilgi verirsen sevinirim :)

öncelikle merhaba cnm.tedavin hayırlı olsun umut kızı.senin neden dolayı donduruldu bilmiyorum ama,bende polikistikover vardı.34 yumurta toplandı.ohss yani yumoşların çok cevap vermesi durumu söz konusuydu.doktor yumurta toplama işleminden sonra transfer yapmıcaz dedi.7 şubatta yumoşlar toplandı.donduruldu.2 adet dönemi geçecek dedi.toplama işleminden 15 gün sonra adet gördüm.sonra ikinci gününden itibaren doğum kontrol hapı kullandım.21 gün sonra tekrar edet gördüm.3.günü kontrole gittim merkeze kan tahlili verdim.ilaçlara ve estradem bantları var vucuda yapıştırılıyor.ilk kontrolden 15 gün sonra tekrar kontrole çağırıyor.tekrar kan tahlili rahim kalınlığına bakılıyor.transfer günü yaklaşık belli oluyor o gün zaten.transferden birkaç gün önce son kontrole çağırıyor.muayene ediyor tamamsa tmm diyor.saatini gününü.yapacaklarını yapmayacaklarını anlatıyor hemşire.iğnelerin var iğne vurulaqcaksın.fitillerin var.folik asit ve kan sulandırıcı hapın var.sonrada nasipse transfer oluyor.transferin en sıkıcı tarafı sıkışık gitmen gerek.birazda bekletirseler bak ozaman filme.doktorum geç geldi.3kere lavobaya gidip 3 kere sıkışık hale geldim.hesapla kaç litre su içmişim.neyseki çok şükür başardım inşallah.dün idrarda evde baktım çok şükür rabbime kıpkırmızı ikinci çizgi.demek büyüyor bebişlerim içimde teysezi.bize dua et normal test günümüz 19nisanda.rabbimden herkese hayırlı tedaviler hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum.kafana takılan bişey olursa sor.bilgim dahilinde cevaplarım cnm....

[QUOTE=mambaa

mambaa cnm.benim şimdi 19 nisan da test günüm.20 nisanda doktora gitsem görürmüyüm keseleri.ben dün idrarda tekrar baktım cnm iyice koyulaşmış ikinci çizgi.biliyorsun çok erken çıktı idrarda.adet tarihimde 10 nisandı.yani adetimi 10 gün geçmiş olucak.transferide 16 gün geçmiş olucak. :CüvCüv: :ecrin_bebek: inşallah görürüm.

tebrik ederim arkadasim.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.

tebrik ederim arkadasim.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.

saol cnm arkadaşım.darısı tüm isteyen çabalayan emek sarfeden arkadaşlarımızın ve senin başına cnm.sizde en kısa zamanda yaşarsınız inşallah bu duyguyu..bende sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah bebişlerim sıkıca tutunurda beni bırakmazlar :Saruboceq: inş.

özge zümra tebrikler bende umut tüp bebekten hatta 2 kere karşılaştık senin transferin olucaktı kardeşinde vardı yanında ben de ogün kan aldırmıştım hani dayanamayıp dışarıda sigara içen kişiyim ben
benimde ayın 8. de transferim oldu beklemedeyim

cnm merhaba.şu eti cin yiyen arkadaşım.çok sevindim.seninde 6.günün ozaman dimi.hatırladım seni hatırlamazmıyım.sigarayı bırakmışsındır umarım.bende işte yazdığım gibi.transfer gününü bekliyorum.19 nisanda test günüm.ben dayanamayız erkenden yaptım.hatta dün yine yaptım.var göründü.pozitif çıktı.adet olmadım herşey olduğunu tuttuğunu başardığımı söylüyor ama günler geçmiyor asıl test günüm gelmiyor.dua et bana cnm bende sana ve tedavi aşamasında sonuç bekleyen herkese rabbimden kolaylık diliyorum hayırlı sonuçlar diliyorum.

Merhaba
Allah yüzlerini görmenizi nasip etsin.Ben de 10 nisan da tranfer yaptırdım.Belim çok ağrıyor ama psikolojik olmasından korkuyorum.Bel ağrısı belirti kabul etmek için erken mi?

Merhaba
Allah yüzlerini görmenizi nasip etsin.Ben de 10 nisan da tranfer yaptırdım.Belim çok ağrıyor ama psikolojik olmasından korkuyorum.Bel ağrısı belirti kabul etmek için erken mi?

cnm hayırlı olur inşallah tedavin.hiçte erken değil.benim ilk iki gün hiç birşey yoktu.sonra bir bel ağrısı 3-4-5-6.günlerde yoğun bir şekilde ağrıdı belim.belkide yatmaktan uzanmaktan çok rahat gerinememekten.inşallah pozitif olur sonucun benim şuan pozitif gibi.rabbim sonunuda güzel eyler inşallah.

canım teşekkür ederim ederim verdiğin bilgiler için. bende polip vardı o nedenle transfer yapılmadı. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. herşeyin yolunda gitmesi için dua edicem. sende benim için et lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş:)
sevgiler...

arkadaşlar benim bugün 6. günüm ve ben çok merak ediyorum hamile olan arkadaşlar bu günlerde sizde hiç belirti oldumu lütfennn

burge saol cnm.ederim tabi dua etmezmiyim sana isteyen çabalayan tüm arkadaşlarıma ederim dua.sizde beni eksik etmeyin dualarınızda.cnm benim şuan bir arkadaşım var oda yumurtalarını toplattı.yanılmıyorsam 17 adetti dondurdu.adet olunca merkeze gidecek polip var ondada.ameliyat olcak galiba.2ay sonra transfer olcak onunda.geç olsun güç olmasın derler.bende bekledim 2 ay rabbim sabrını veriyor geçmez sanıyosun ama bak nasıl geçti zaman test günümü bekliyorum şimdi.rabbim nasip etsin yeterki.görüşmek üzere cnmmmm

kızlarrrrrrrrrrrr bugün test günümdü.değerim 6464.5 çıktı hala inanmıyorum.Rabbime şükürler olsun.3 kuzumda tutundu heralde bana.darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına amin

kızlarrrrrrrrrrrr bugün test günümdü.değerim 6464.5 çıktı hala inanmıyorum.Rabbime şükürler olsun.3 kuzumda tutundu heralde bana.darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına amin

amin amin amin:Saruboceq: allah 3 ünü de sağ salim kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…