özgemm canım ben aramıştım ama hatice hemşireyle görüşebilmiştim doktorum yoğundu oda değerin gayet güzel olduğunu ama erken yapmanın aslında iyi olmadığını falan söylemişti test gününde yaptır bize gelmesende kesin haber ver demişti ki senin değerin benimkinin 2 katı :) yani Allahın izniyle hamilesin bende nasıl olayım zor günleri atlattım derken son 10 gündür mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı çekiyorum
yinede hamdlsun bunada şükür sen test gününde yaptır git o zamana kadarda kendin evde dayanamazsan idrar testi yaparsın zaten çizgi git gide koyulaşıyorsa herşey yolunda demektir değer arttıkça koyulaşıyor çünkü :)
değer inşallah artıyordur.çok şükür kanamam filan olmadı daha inşallahta olmaz.ilkindede başta kahverengimsi oldu.korkma dedi doktor.yerleşmedir dedi.sonra kırmızıya döndü.ve kaybettim.o yüzden korkuyorum.ama dediğin gibi evde test yapayım 2 günde bir.zaten ne kaldı ki pazara allahın izniyle.gittikçe koyulaşırsa herşey yolundadır demek.ilki belirgin ama kırmızı değil çizginin.pembe gibi açık pembe.bugün tekrar yapim.bu arada işe başladım bugün.transferden sonra bir hafta izin almıştım işyerimden.bide turser senin de çoğul diye soruyorum.karın ağrısı oluyormuydu sende.14 mart son adet tarihim.12-13-14 nisan adet günlerim benimde.ondanmıdır başka bişey denmidir karnım çok ağrıyor birde belim.ya Rabbim biliyor walla şikayetçi değilim herşeye razıyım çekerim.yeterki bebişlerim sağlıklı olsun da.ama korkuyorum ya sürekli aklım ya bişey olursa bişeymi olcak habermi veriyor bu ağrılarda ne kafayı yiycem yahu....acaba herkeste oluyormuçilkinde hiç olmadı bende ağrı.hatta hamile olduğumu hep unutuyordum.ama şimdi sürekli hatırlatıyor miniklerim.neyse uzadı.kendine ve meleklerime iyi bak annesi.hadi öptüm kocaman by by