- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
Tebrik ederim canım.gözün aydın.Kızlar tutmayın beni ben de test yaptırmak istiyom hahaa
cnm hakkında hayırlısı olsun.inş.güzel haberlerini alırız seninde.kaçıncı günün senin benim daha 6.günüm test günüm ayın 19u çok erken.ama şaşırmadım desem yalan olur.çoğu arkadaşımızın 9.günü bile negatif çıkıyor idrarda.sonra kanda çıkıyor hamileler .benim çok erken idrarda da çıktı.çok şükür rabbime.darısı tüm isteyenlere inş. :Saruboceq:
canım hayırlı olsun.besbellı hamılesın ıste. bak heyecan yaptıdın benıde bende mı erkenden baktırsam ne yapsam daha 4 gun var ama offff
Tebrik ederim arkadaşım.Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sen tüp bebeği nerde yaptırmıştın?
Bende orda başladım bugün sevgili arkadaşım.Femara protoklü diye bir şey varmış.5 gün femera kullanıyormuşsun.Sende kullandın mı?
benim daha 2. günüm yaa zaman geçmiyoo..
8.günden sonra kanda çıkıyor arkadaşlar bekleye bekleye insan stres oluyor özge arkadaşımızın 6.gününde çıkmış sanırım çoğul yada ilaçların etkisi ile fazlada çıkmış olabilir ama bence kesin hamile..
tebrık ederım kaydirigubbakcemile5
Hee Hadi özgecim hamile kalmak kolay iş deyil tabi hadı sorularımızı yanıtla
İlk soru benden
Bu 6 gün içinde kendinde hangi deyişikleri gördün??*a.s.
canımmm inş. hamişsindirrrr
hiççç stres yapmaaaaaa
Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.Darısı başımızaa.s.
İnşallah canım benim.Sağ salim kucağına da al arkanca da biz gelelim.
Ya canım 3 gündür evdeyim bu gun 4 günüm eşimle çıktır bir saat gibi istiklal caddesinde yuruduk şimdi geldik eve.Belim fena agrımaya başladı.diyorum ki acaba bir şeymi oldu?
tebrikler...darısı benim başıma ben de 7 nisanda transfer yaptırdım
kızlar merhaba 4 nisanda 3 adet blast embriyoyla transferim oldu.dün forumda gezerken bi arkadaşımızdan doktoru e2 tahlili istemiş transferin 6.günü.benden doktorum istemedi.gittim yaptırdım bende.sonuç 186 çıktı.gitmişken birde kanda gebelik baktırdım.sonuç 53 çıktı.yani ben şimdi hamilemiyim.eve geldim hızımı alamadımya idrarda baktım iki çizgi çıktı.Rabbime şükürler olsun.Herşey yolunda gibi.bugün adet olma günümdü karnım belim çok ağrıyor.daha normal testime 9 gün var.dondurulmuş embryo transferi olduğuiçin test 15 gün sonraydı.ilk bebeğimi düşükle kaybettim ve şimdi çok korkuyorum.yine aynısı olur diye.ne yapmalıyım.yardımcı olurmusunuz lütfennnnn...:CüvCüv:
Sildim...çünkü küstüm .....................
canım merhaba yaptırdın demek tüp bebeği uzun zamandan beri siteye giriş yapamıyordum hayırlısı olsun canım inşallah rabbim kucağına alacağın bebeler nasip etsin benimde 9.gün idrarda çıkmıştı genelde çoğul gebelik olanların erken çıkıyo haberin olsun herşeye hazırlıklı ol benimde aşırı bel ağrım vardı ne yatabiliyodum ne oturabiliyordum sonunda 4 üde tutmuştu canım inşallah rabbim gönlüne göre verir herşey çok güzel ve yolunda gider öpüyorum
cnm nasılsın evet uzun zamandır görüşemedik.çok memnun oldum.yiğenlerim bayağı büyümüş ve ikiz.çok güzel rabbim banada nasip etsin.cnm bende dün yaptırdım kandada idrarda da çıktı.çok şükür rabbime.benimde belim ve karnım çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum.sabah sabah kalktım karnım açıkmış kahvaltı ettim.netin başına oturdum.cinsiyetlerini öğrendinmi cnm.kan tahlillerin kaç çıkmıştı senin.rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı kucağımıza almayı.(inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?