Kızlar transferimin 6.günü ve test yaptım yardımmmm

Tebrik ederim canım.gözün aydın.Kızlar tutmayın beni ben de test yaptırmak istiyom hahaa

cnm hakkında hayırlısı olsun.inş.güzel haberlerini alırız seninde.kaçıncı günün senin benim daha 6.günüm test günüm ayın 19u çok erken.ama şaşırmadım desem yalan olur.çoğu arkadaşımızın 9.günü bile negatif çıkıyor idrarda.sonra kanda çıkıyor hamileler .benim çok erken idrarda da çıktı.çok şükür rabbime.darısı tüm isteyenlere inş. :Saruboceq:

sildim...................çünkü küstüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hayırlı olsun.besbellı hamılesın ıste. bak heyecan yaptıdın benıde bende mı erkenden baktırsam ne yapsam daha 4 gun var ama offff

cnm eğer belirti varsa yada en önemlisi hissediyorsan yaptır bence.ilk başta kendime söz verdim sonuna kadar beklicem diye ama yapamadım.seninde az kalmış benim daha 9 günüm var :)herşey aslında zamanında güzel ama bitmiyorki düşüncelerimiz.9 gün sonrayı düşünüyorum ondan sonrasını düşünüyorum.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. :Saruboceq:

Tebrik ederim arkadaşım.Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sen tüp bebeği nerde yaptırmıştın?

saol cnm darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına.inş .ben özel istanbul umut tüp bebek merkezinde yaptırdım.Dr.Enver bey.çok memnun kaldım merkezdende doktorumdanda.herkese tavsiye ederim

Bende orda başladım bugün sevgili arkadaşım.Femara protoklü diye bir şey varmış.5 gün femera kullanıyormuşsun.Sende kullandın mı?

Bende orda başladım bugün sevgili arkadaşım.Femara protoklü diye bir şey varmış.5 gün femera kullanıyormuşsun.Sende kullandın mı?

evet canım kullandım.femara protokolü değildi benimki ama.benim kısa protokoldü.polikistik over var bende.eşimde bir sorun yoktu cnm.ama kısa olduğu halde ben şubatta toplattım yumoşları.nisanda transfer oldu.donduruldu.rahatsızlandım ben ohss oldum.ama doktorum çabuk müdahale etti.daha ben rahatsızlanmadan transfer yapmıcam dedi.ne kadar üzülsemde ama rahatsızlanınca hak verdim doktora.herşeyin hayırlısınınasip etsin rabbim. :Saruboceq: seninde tedavin hayırlı olsun cnm.yeni başladın ilkmi seninde cnm?

cnm 3 blast embryo transferi oldu.doktorum şansımın yüksek olduğunu sölemişti.yinede nasip kısmet tabiki.rabbim ol dedikten sonra...ben kandan çok idrarda çıkmasına şaşırdım :) takdiri ilahi inş.anne olma zamanım gelmiştir artık.darısı tüm arkadaşlarımın başına :) :Saruboceq:

Hee Hadi özgecim hamile kalmak kolay iş deyil tabi hadı sorularımızı yanıtla
İlk soru benden
Bu 6 gün içinde kendinde hangi deyişikleri gördün??*a.s.

cnm 3.günden itibaren 3 gecedir sabaha kadar bir yada iki kere mutlaka uyandım.normalde hiç kalkmam çok nadirende olsa uyuyamadığım olurdu ama.birde sürekli karnımda kasıklarımda inceden inceden bir ağrı.ilk gün hiçbir ağrı yoktu.ikinci günden sonra okadar duygusal oldumki en ufak bişeye ağlar oldum hüngür hüngür.şuan bile sol kasığımda bi ağrı gidip geliyor.ve en büyük belirti göğüslerim çok şişti.eşim bile çok detayları farkedemez o bile farketti.birde belim ağrıyor.yani genele bakarsan aslında adet belirtileri gibi.rabbim inşallah tamamına erdirir hepimizin tedavisini.bebişlerimizi alırız kucağımıza inş. :Saruboceq:

ınşallah canım benim.Sağ salim kucağına da al arkanca da biz gelelim.
Ya canım 3 gündür evdeyim bu gun 4 günüm eşimle çıktır bir saat gibi istiklal caddesinde yuruduk şimdi geldik eve.Belim fena agrımaya başladı.diyorum ki acaba bir şeymi oldu?

dikkat et cnm kendine bende bugün biraz fazla yürüdüm belim ve bacaklarım ağrıdı.ama dinlenince geçti.inşallah hamilesindir. :Saruboceq:

canım merhaba yaptırdın demek tüp bebeği uzun zamandan beri siteye giriş yapamıyordum hayırlısı olsun canım inşallah rabbim kucağına alacağın bebeler nasip etsin benimde 9.gün idrarda çıkmıştı genelde çoğul gebelik olanların erken çıkıyo haberin olsun herşeye hazırlıklı ol benimde aşırı bel ağrım vardı ne yatabiliyodum ne oturabiliyordum sonunda 4 üde tutmuştu canım inşallah rabbim gönlüne göre verir herşey çok güzel ve yolunda gider öpüyorum

cnm nasılsın evet uzun zamandır görüşemedik.çok memnun oldum.yiğenlerim bayağı büyümüş ve ikiz.çok güzel rabbim banada nasip etsin.cnm bende dün yaptırdım kandada idrarda da çıktı.çok şükür rabbime.benimde belim ve karnım çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum.sabah sabah kalktım karnım açıkmış kahvaltı ettim.netin başına oturdum.cinsiyetlerini öğrendinmi cnm.kan tahlillerin kaç çıkmıştı senin.rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı kucağımıza almayı.(inşallah)

amin canım inşallah herkese nasip etsin rabbim çok sevindim senin adına eşinide senide tebrik ederim canım ilk 1 ay aşırı iştah oluyo dikkat et kendine tuvalet ağrılar derken bende hiç uyuyamıyodum geceleri tam rahatladım derken tekrar başladı şimdi hiçten yok sadece 1-2 saatim uykuda geçiyo canım senin gibi beklerken hele sabahlara kadar uyuyamıyordum benim tahlillerimi drum bana hiç söylemedi canım bilmiyorum vallahi ama ilk baktı dediki birden fazla dedim ölüyorum dr belim karnım ne yatak ne oturmak hepsi bitti ayakta rahat oluyorum bitek sonraki kontrolde normaldir dedi 4 üde tutmuş oda bizde şok geçirdik ama çoğullarda genelde kandada idrardada erken çıkıyo tatlım cinsiyetlerine hastanede 1kız 1 oğlan dediler drum ikiside kız gibi diyo kızımız garantide öbürü göstermiyo canım daha haftaya belli olur kısmetse 4 boyutluya giricem ayrıntılı ozaman gösterirse öğrenicez kısmetse çok güzel bişey bu ya valla rabbim herkese bi an önce versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…