Kızlar transferimin 6.günü ve test yaptım yardımmmm

xoxzgezxuxmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
413
2
96
41
İstanbul
kızlar merhaba 4 nisanda 3 adet blast embriyoyla transferim oldu.dün forumda gezerken bi arkadaşımızdan doktoru e2 tahlili istemiş transferin 6.günü.benden doktorum istemedi.gittim yaptırdım bende.sonuç 186 çıktı.gitmişken birde kanda gebelik baktırdım.sonuç 53 çıktı.yani ben şimdi hamilemiyim.eve geldim hızımı alamadımya idrarda baktım iki çizgi çıktı.Rabbime şükürler olsun.Herşey yolunda gibi.bugün adet olma günümdü karnım belim çok ağrıyor.daha normal testime 9 gün var.dondurulmuş embryo transferi olduğuiçin test 15 gün sonraydı.ilk bebeğimi düşükle kaybettim ve şimdi çok korkuyorum.yine aynısı olur diye.ne yapmalıyım.yardımcı olurmusunuz lütfennnnn...:CüvCüv:

tebrik ederim canim, saglikli ve mutlu bir hamilelik gecir insallah. yapacagin bir sey yok ama madem kan testini yaptirdin, yerinde olsam 2 gun sonra tekrar ederdim yeterince artmis mi gormek icin.

a.s.

tebrik ediyorum canım allah saglıkla kalp atışlarını kesesinide görmeyi nasip etsin ve 9 ay sonrada saglıkla kucagına almayı diliyorum tüm isteyenlere rabbim bu sevinci yaşatsın istiyorum ve banada:Saruboceq:

canım hayırlı olsun.besbellı hamılesın ıste. bak heyecan yaptıdın benıde bende mı erkenden baktırsam ne yapsam daha 4 gun var ama offff

Tebrik ederim arkadaşım.Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sen tüp bebeği nerde yaptırmıştın?

8.günden sonra kanda çıkıyor arkadaşlar bekleye bekleye insan stres oluyor özge arkadaşımızın 6.gününde çıkmış sanırım çoğul yada ilaçların etkisi ile fazlada çıkmış olabilir ama bence kesin hamile..

Hee Hadi özgecim hamile kalmak kolay iş deyil tabi hadı sorularımızı yanıtla
İlk soru benden
Bu 6 gün içinde kendinde hangi deyişikleri gördün??*a.s.

Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.Darısı başımızaa.s.

Sildim...çünkü küstüm .....................

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrik ediyorum canım allah saglıkla kalp atışlarını kesesinide görmeyi nasip etsin ve 9 ay sonrada saglıkla kucagına almayı diliyorum tüm isteyenlere rabbim bu sevinci yaşatsın istiyorum ve banada:Saruboceq:

amin canım.handan umarım seninde tedavin hayırlı sonuçlarla sonuçlanır.sende bu güzel duyguyu yaşarsın.amin.tüm dualarım sizin için tüm isteyenler için :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…