Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde mi ilk başta negatif çikti kanda ben bilmiyorum ama öyle düşünüyorum ben 5. Günü verdim kan ama yumurtlamam geç gördüm Ovalasyon takibinde bir kaç kere o yüzden acaba geç döllenme olmuş olabilir miBende böyle öğrenmiştim günün geçmemiş sanırım 4 gün vardı benim böyle çıktığında ve hcg 15 çıkmıştı gün gün yap sabah ilk idrarla bat tarihine kadar var hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin![]()
Canım ilk ve ortada ki en son yaptımsırası nasıl ilk fotoğrafta en baştaki testte silik çizgi gördüm ben ama hangisi sonuncu yaptığın canım önemli olan o
Canım ilk ve ortadaaki son yaptımsırası nasıl ilk fotoğrafta en baştaki testte silik çizgi gördüm ben ama hangisi sonuncu yaptığın canım önemli olan o
Yarın doktor randevum var ztn inşallah hayırlı haber alırım canımYok ben tam 13. Gün yumurtladığım için günüm geçmeden öğrenmiştim ama senin yumurtlaman geç olmuş gecikmen de var geç döllenme olma ihtimali yüksek yarın tekrar yap ilk idrarla testi sonra kan verirsin net olur
İnşallah yaz buraya güzel haberini bekliyorumYarın doktor randevum var ztn inşallah hayırlı haber alırım canım
Tamam canım dua et bana nolurİnşallah yaz buraya güzel haberini bekliyorum![]()
Tamam canım dua et bana nolur
Ben görüyorum çizgiyi bebiş seninle inşallahTamam canım dua et bana nolur
7.günü test yap, bence belki başka sebepten dolayı da adet olamıyosundurKızlar merhaba ben 1 ay önce nişanlımla cinsel ilişkiye girdim geri çekilme ile ve şuan adet olmuyorum normalde adetimde hiç gecikme olmuyordu bugün gecikmenin 5. Günü 3.yada 2. Günü test yapmistim negatif çıkmıştı erken mi yapmışım sizce ne zaman test yapmalıyım?
bilmiyorum ya daha önce hiç bi gecikme olmadı ilk defa oldu7.günü test yap, bence belki başka sebepten dolayı da adet olamıyosundur
bilmiyorum ya daha önce hiç bi gecikme olmadı ilk defa oldu
Olsaydı çıkardı düzenli regl oluyorsan ilişkiden 14 gün sonra pozitif görmeye başlardın 1 ay önce diyorsun yumurtlama gününde değildin yüksek ihtimalleKızlar merhaba ben 1 ay önce nişanlımla cinsel ilişkiye girdim geri çekilme ile ve şuan adet olmuyorum normalde adetimde hiç gecikme olmuyordu bugün gecikmenin 5. Günü 3.yada 2. Günü test yapmistim negatif çıkmıştı erken mi yapmışım sizce ne zaman test yapmalıyım?
Tamam teşekkür ederimmm bu arada ilk attığın testteki silik çizgiyi bende gördüm hamilesin bence inşallah bebeğini alırsın kucağına sağ sağlimmBende evliyim canım benim de hiç gecikmezdi ilk defa böyle oldu coğu kişinin de böyle olmuş o yüzden stres yapma
Amin sağolasın canım inşallahTamam teşekkür ederimmm bu arada ilk attığın testteki silik çizgiyi bende gördüm hamilesin bence inşallah bebeğini alırsın kucağına sağ sağlimm![]()
Teşekkür ederimm inşallah yoktur öyle bişeyOlsaydı çıkardı düzenli regl oluyorsan ilişkiden 14 gün sonra pozitif görmeye başlardın 1 ay önce diyorsun yumurtlama gününde değildin yüksek ihtimalle