• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testlerime bakar mısınız

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
187
32
13
20
Kızlar adetim geçikmesinin 5. Günü kan vermiştim negatif çıktı bügün geçinmenin 9.günü, geç dölenme olmuş olabilir mı
1000057615.webp
1000057617.webp
1000057619.webp
ve göğüslerim de şişlik var ilk günler böyle değildi şu iki gündür, böyle ağrıyo dolgunlaştı testler bu şekilde acaba var mı mı

sırası nasıl ilk fotoğrafta en baştaki testte silik çizgi gördüm ben ama hangisi sonuncu yaptığın canım önemli olan o

Bende böyle öğrenmiştim günün geçmemiş sanırım 4 gün vardı benim böyle çıktığında ve hcg 15 çıkmıştı gün gün yap sabah ilk idrarla bat tarihine kadar var hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin 💗

Bende böyle öğrenmiştim günün geçmemiş sanırım 4 gün vardı benim böyle çıktığında ve hcg 15 çıkmıştı gün gün yap sabah ilk idrarla bat tarihine kadar var hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin 💗
Sizde mi ilk başta negatif çikti kanda ben bilmiyorum ama öyle düşünüyorum ben 5. Günü verdim kan ama yumurtlamam geç gördüm Ovalasyon takibinde bir kaç kere o yüzden acaba geç döllenme olmuş olabilir mi

Yok ben tam 13. Gün yumurtladığım için günüm geçmeden öğrenmiştim ama senin yumurtlaman geç olmuş gecikmen de var geç döllenme olma ihtimali yüksek yarın tekrar yap ilk idrarla testi sonra kan verirsin net olur

Yok ben tam 13. Gün yumurtladığım için günüm geçmeden öğrenmiştim ama senin yumurtlaman geç olmuş gecikmen de var geç döllenme olma ihtimali yüksek yarın tekrar yap ilk idrarla testi sonra kan verirsin net olur
Yarın doktor randevum var ztn inşallah hayırlı haber alırım canım

Kızlar merhaba ben 1 ay önce nişanlımla cinsel ilişkiye girdim geri çekilme ile ve şuan adet olmuyorum normalde adetimde hiç gecikme olmuyordu bugün gecikmenin 5. Günü 3.yada 2. Günü test yapmistim negatif çıkmıştı erken mi yapmışım sizce ne zaman test yapmalıyım?

Kızlar merhaba ben 1 ay önce nişanlımla cinsel ilişkiye girdim geri çekilme ile ve şuan adet olmuyorum normalde adetimde hiç gecikme olmuyordu bugün gecikmenin 5. Günü 3.yada 2. Günü test yapmistim negatif çıkmıştı erken mi yapmışım sizce ne zaman test yapmalıyım?
7.günü test yap, bence belki başka sebepten dolayı da adet olamıyosundur

Olsaydı çıkardı düzenli regl oluyorsan ilişkiden 14 gün sonra pozitif görmeye başlardın 1 ay önce diyorsun yumurtlama gününde değildin yüksek ihtimalle

Bende evliyim canım benim de hiç gecikmezdi ilk defa böyle oldu coğu kişinin de böyle olmuş o yüzden stres yapma
Tamam teşekkür ederimmm bu arada ilk attığın testteki silik çizgiyi bende gördüm hamilesin bence inşallah bebeğini alırsın kucağına sağ sağlimm🙏

Back
X