Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gözükmüyor daha. T çizgisi c kadar koyu çıkarsa yumurtlamadır yumurtlama dışında silik çıkar zatenBir gebenin günlüğünden test aldım bakar mısın ben hiç birşey anlamadım 4 gündür böyle
Bak benim dün böyleydi görenler pik olmuş değerlendir dediBir gebenin günlüğünden test aldım bakar mısın ben hiç birşey anlamadım 4 gündür böyle
Valla kuzum benim 3 gündür böyle çıkıyorBak benim dün böyleydi görenler pik olmuş değerlendir dedi
Kuzum 4 gündür aynıBak benim dün böyleydi görenler pik olmuş değerlendir dedi
Ayrı koyduğun pik olmuş tam anlamıylaKuzum 4 gündür aynı
Kuzum o ilk gün hepsi aynı çıkıyorAyrı koyduğun pik olmuş tam anlamıyla
Ay valla kafam karıştı benimkilerde böyle hepEki Görüntüle 3527281
Kızlar benimkine de bakar mısınız pik olmadan çatlamış gibi algıladım ben sanki?
Valla ben de normalde hep baya koyu görürdüm öyle çatlardı. Bu sefer sanki tam koyulaşmadı gibi geldiAy valla kafam karıştı benimkilerde böyle hep
Bu testlerle takip cok zor pcos vs varsa hele cok zor, istersen dr da yumurta takibi yaptir, ben yumurta takibi yapmiyorum gun asiri iliski ile deniyorum iki aydir regl bitince 10. Gunde basliyoruz denemeyeEki Görüntüle 3527281
Kızlar benimkine de bakar mısınız pik olmadan çatlamış gibi algıladım ben sanki?
Pcos görünümlü yumurtalıklarım ama pcosun baska hiçbir belirtisi yok bende adetlerim duzenli. Normalde hep adetin 17.18.günü pik görürüm 13 gün sonra da adet olurum 2-3 gün aşağı yukarı değişmez tarihlerim. Bu sefer sadece çok koyulaşmadı gibi geldi testimBu testlerle takip cok zor pcos vs varsa hele cok zor, istersen dr da yumurta takibi yaptir, ben yumurta takibi yapmiyorum gun asiri iliski ile deniyorum iki aydir regl bitince 10. Gunde basliyoruz denemeye
Sen o tarihlerde dene bence, pcos belirtisi olmasa da yumurtanin gec buyuyup catlamasina sebep olabiliyor benimde duzenli reglim ama yumurtm gec catliyor mesela. Sen takip etmissin biliyosun 10 ile 20. Gun arasi dene gun asiri bence testler stres yapıyor, planli ilerleyenlere hayranim ama bence dogal akisina birakmak daha iyiPcos görünümlü yumurtalıklarım ama pcosun baska hiçbir belirtisi yok bende adetlerim duzenli. Normalde hep adetin 17.18.günü pik görürüm 13 gün sonra da adet olurum 2-3 gün aşağı yukarı değişmez tarihlerim. Bu sefer sadece çok koyulaşmadı gibi geldi testim
Canım ben neredeyse 13-14 ay kadar akışına bıraktım hiç ovulasyon testi kullanmadım ama artık takip ediyorum her ay olmasa da 2 ayda bir falan bakıyorum yumurtlamaya. Yumurtladığımı bilmek daha iyi geldi herhalde. Eskiden strese girerim diye yapmıyordum ben de..Sen o tarihlerde dene bence, pcos belirtisi olmasa da yumurtanin gec buyuyup catlamasina sebep olabiliyor benimde duzenli reglim ama yumurtm gec catliyor mesela. Sen takip etmissin biliyosun 10 ile 20. Gun arasi dene gun asiri bence testler stres yapıyor, planli ilerleyenlere hayranim ama bence dogal akisina birakmak daha iyi
Nasil rahat hissediyorsan o zamanCanım ben neredeyse 13-14 ay kadar akışına bıraktım hiç ovulasyon testi kullanmadım ama artık takip ediyorum her ay olmasa da 2 ayda bir falan bakıyorum yumurtlamaya. Yumurtladığımı bilmek daha iyi geldi herhalde. Eskiden strese girerim diye yapmıyordum ben de..
Kuzum testtten testede değişiyor hassasiyetEki Görüntüle 3527281