1 gunde cok fark edilir koyulasma goremeyebilirsin o yuzden 2 gun arayla yaptigini kiyaslaman daha dogru. Ama gecikmen baslamis kan versen daha iyi.Kızlar dün ve bugün yaptığım testleri ekliyorum. Adet günüm dündü. İkiside ilk idrarla yapıldı. Bugün yaptığım testin bir tık daha koyu çıkması gerekmez miydi? İkiside artımed. Ama dış görüntü olarak farklılar… acaba hassasiyetleri de farklı olabilir mi? Yardımcı olur musunuz lütfen…
Anladım canım. Ama kan şuan zaten düşük çıkacak gibi… bu sefere iki günde bir kan vermem gerekecek ya1 gunde cok fark edilir koyulasma goremeyebilirsin o yuzden 2 gun arayla yaptigini kiyaslaman daha dogru. Ama gecikmen baslamis kan versen daha iyi.
Teşekkür ederim canımAdetim 5 gün geçtiğinde testim silik çıkmıştı
Ama kanda 1500 dü
Peki silikliği nasıldı? Benim testler de gibi mi? Yoksa daha koyumuydu?Adetim 5 gün geçtiğinde testim silik çıkmıştı
Ama kanda 1500 dü
Anladım canım. Teşekkür ederimÇok hafif daha belirgindi ama hafif
Dusuk cikmasinin bi onemi yok ki onemli olan 2 kat artis olmasi hatta %60 yeterli. 2 gunde kan vermek cok zor bisey degil en azindan emin olursun gebelikten.Anladım canım. Ama kan şuan zaten düşük çıkacak gibi… bu sefere iki günde bir kan vermem gerekecek ya
Anladım canım. Bakacağım inşallah. Teşekkür ederimDusuk cikmasinin bi onemi yok ki onemli olan 2 kat artis olmasi hatta %60 yeterli. 2 gunde kan vermek cok zor bisey degil en azindan emin olursun gebelikten.
Ne zaman düşünmeye başladınız ovulasyon testi kullandınız mı ne kadar sürede oldu surecinizden rica etsem bahseder misiniz hayırlı olsun bu aradaGüncelleme: t1 t2 yazan testin daha hassas olduğunu anladım. Adetim 4 gün gecikince çok net çizgi çıktı. Fotoğrafı ekliyorum kızlar.
Çok teşekkür ederim. 5 aydır deniyorduk canım. Ovulasyon kullanmadım. 6.ayda hamile olduğumu öğrendim ve o ay çok az cinsel ilişki olmuştu. Hatırladığım kadarıyla yumurtlama döneminde oldu ilişki ve ben ilişkiden sonra uyuya kalmıştım . Hiç ayağa kalmamışım. Bir tek fark buydu. Diğer aylarda ilişkiden sonra genelde direk wc giderdim.Ne zaman düşünmeye başladınız ovulasyon testi kullandınız mı ne kadar sürede oldu surecinizden rica etsem bahseder misiniz hayırlı olsun bu arada
Duş u kaç saat sonra aldınız bende en fazla 30 dk bekleyip wc ye koşuyorum resmenÇok teşekkür ederim. 5 aydır deniyorduk canım. Ovulasyon kullanmadım. 6.ayda hamile olduğumu öğrendim ve o ay çok az cinsel ilişki olmuştu. Hatırladığım kadarıyla yumurtlama döneminde oldu ilişki ve ben ilişkiden sonra uyuya kalmıştım . Hiç ayağa kalmamışım. Bir tek fark buydu. Diğer aylarda ilişkiden sonra genelde direk wc giderdim.
Canım 6-7 saat uyumuşumdur ya. Bende en fazla 20 dakika sonra direk WC koşardım. O gün uyuya kalmışımDuş u kaç saat sonra aldınız bende en fazla 30 dk bekleyip wc ye koşuyorum resmen
Allah gönlüne göre versin insAllahCanım 6-7 saat uyumuşumdur ya. Bende en fazla 20 dakika sonra direk WC koşardım. O gün uyuya kalmışımgerçi bununla alakası var mı bilmiyorum… sanmıyorum da … ama yaptığım tek farklı şey oydu, onuda bilerek yapmamıştım açıkçası
Bende yarım saat bekleyip duşa giriyorum ama tuvaletimi yapmıyordum biraz bekliyordum idrarla atılmasın sperm diye, yani henüz etki etmedi bendeCanım 6-7 saat uyumuşumdur ya. Bende en fazla 20 dakika sonra direk WC koşardım. O gün uyuya kalmışımgerçi bununla alakası var mı bilmiyorum… sanmıyorum da … ama yaptığım tek farklı şey oydu, onuda bilerek yapmamıştım açıkçası
HahahahahBende yarım saat bekleyip duşa giriyorum ama tuvaletimi yapmıyordum biraz bekliyordum idrarla atılmasın sperm diye, yani henüz etki etmedi bende
Her şeyin zamanı var dediğiniz gibi her şeyi yaptık hiç uğramadığımız zamanda olmadı nasip işte rabbim biliyor vaktini saatiniHahahahahhayır olsun canım. Geçen aylarda ne kadar uğraşmışız ama en uğraşmadığım ay hamile kalmışım. Buda her şeyin bir zamanı olduğunu gösteriyor. Sabretmek zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?