- 14 Ocak 2024
- 351
- 133
- 25
-
- Konu Sahibi fatikfatik
İnsallahh allahim ya az önce kan verdim tam emin olmadan sevinemiyorum da gecen ay düsük yaptım çunkuBu sabah bundan biraz daha belirgin çıktı ama dün tam olarak böyleydi testim umarım seninkide pozitiftir
Kac gun gecikmedesin ve belirtilerin neler acabaBu sabah bundan biraz daha belirgin çıktı ama dün tam olarak böyleydi testim umarım seninkide pozitiftir
Henüz gecikmem yok 3 4 gün var reglime bende sadece çok aşırı bel ağrısı ve kas ağrısı oldu onun dışında akıntı gögüs hassasiyeti hiçbirşey olmadı. Birde uykum yetmiyor gibi hissediyorumKac gun gecikmedesin ve belirtilerin neler acaba
Benim de ayni belirtiler var ya sabahlari uyaninca kasik agrim bacagima vuruyo 4 5 gün gecikmem varHenüz gecikmem yok 3 4 gün var reglime bende sadece çok aşırı bel ağrısı ve kas ağrısı oldu onun dışında akıntı gögüs hassasiyeti hiçbirşey olmadı. Birde uykum yetmiyor gibi hissediyorum
İnşallah sonuç gönlüne göre olurİnsallahh allahim ya az önce kan verdim tam emin olmadan sevinemiyorum da gecen ay düsük yaptım çunku
ayyy hadi bakalıım sonuçların ne zaman çıkıyormuş?Benim de ayni belirtiler var ya sabahlari uyaninca kasik agrim bacagima vuruyo 4 5 gün gecikmem var
saat 15:15 de gidicem canım insallah ya degisik hissediyorum emin olmadan sevinwmiyorum da cok degisik hava da hissediyorumİnşallah sonuç gönlüne göre olur
ayyy hadi bakalıım sonuçların ne zaman çıkıyormuş?
Ayy çok az kaldı buraya yaz mutlaka ben daha kan testi yaptıramadım çalıştığım içinsaat 15:15 de gidicem canım insallah ya degisik hissediyorum emin olmadan sevinwmiyorum da cok degisik hava da hissediyorum
Canim 4 5 gün geciktim enabiz da cikmiyomus özel de muayene olmadigi için öyle soylemişlerdiGitmeden e nabizdan bak kız direkt görürsün sonucu. Var bence ama, daha gecikme olmamasına rağmen silik çizgi görüyorum ben.
telefondan ögrenebilir misim de tam degeri kendim gormek icin gidip almak istiyorum çünkü gecen ay dusuk yaptim ondan endiseliyimGitmeden e nabizdan bak kız direkt görürsün sonucu. Var bence ama, daha gecikme olmamasına rağmen silik çizgi görüyorum ben.
İnsallahhh canim benim ikimizin de vardirrr isteyen herkese allah en kısa zaman da nasip etsinAyy çok az kaldı buraya yaz mutlaka ben daha kan testi yaptıramadım çalıştığım için
İlginçmişCanim 4 5 gün geciktim enabiz da cikmiyomus özel de muayene olmadigi için öyle soylemişlerdi
Evet işte işi ticarete dökünce böyle oluyo maalesefİlginçmişneyse az kalmis zaten hadi hayırlısı bakalim
Negatifİnşallah sonuç gönlüne göre olur
ayyy hadi bakalıım sonuçların ne zaman çıkıyormuş?
Negatif
Amiin canıımİnsallahhh canim benim ikimizin de vardirrr isteyen herkese allah en kısa zaman da nasip etsin
8 aydir ķorunmuyoruz gecen ay dusuk yasadin canim 24 gun gecikmeylekaçıncı denemenizdi umarım en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde olur