• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar testime bi bakarmissiniz lütfen..

kumsal880

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
16
1
1
36
Slm kizlar sat 2 kasim ve bat 30 kasim
Yumutlamadan sonra gögüslerim hasaslasti
Dunden beride migde bulantisi bas dönmesi olunca süphelendim test yaptim test 10 dakika sonrada yarim saat sonrada hafif silik cizgi cikti gibi ama tamda anlayamadim adetime 5 gun var ve erken gebelik testi yaptim bi yardimci olabilirmissin sizce hamilemiyim degilmiyim ?

Eklentiler

• 20221125_153848.jpg
    20221125_153848.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 197
  • 20221125_151147.jpg
    20221125_151147.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 165
Slm kizlar sat 2 kasim ve bat 30 kasim
Yumutlamadan sonra gögüslerim hasaslasti
Dunden beride migde bulantisi bas dönmesi olunca süphelendim test yaptim test 10 dakika sonrada yarim saat sonrada hafif silik cizgi cikti gibi ama tamda anlayamadim adetime 5 gun var ve erken gebelik testi yaptim bi yardimci olabilirmissin sizce hamilemiyim degilmiyim ?
Bence hamilesinizzzzz🥰🌸

bu kadar erken mide bulantısı biraz psikolojik geldi. bulantı yapacak kadar hormonlar artış göstermesi için 6-7 haftayı aşmak gerekiyor.
testi sabah ilk idrarla yaparsanız daha net sonuc cıkar.

benim ilk hamileligimdede erken bulantim vardi piskolojik oldugunu düsünmüyorum kadik agrimda bel agrimda var koku hasasiyetide bugun basladi bilemedim sormak istedim sabah ilk idrarla ykne yapivam hayirlisi bakalim

benim ilk hamileligimdede erken bulantim vardi piskolojik oldugunu düsünmüyorum kadik agrimda bel agrimda var koku hasasiyetide bugun basladi bilemedim sormak istedim sabah ilk idrarla ykne yapivam hayirlisi bakalim
yani bulantının olduğu zaman o çizgi direkt kopkoyu çıktı bende. o yüzden bilemedim. ama herkeste değişiklik gösterebilir tabi. valla 5 aylık bebekle kendimi düşünemedim 2. çocuğa hamileliği. ilk hamileliğim bile tek başına çok zorken.
eğer gebeyseniz bol güç ve kuvvet dilerim.

yani bulantının olduğu zaman o çizgi direkt kopkoyu çıktı bende. o yüzden bilemedim. ama herkeste değişiklik gösterebilir tabi. valla 5 aylık bebekle kendimi düşünemedim 2. çocuğa hamileliği. ilk hamileliğim bile tek başına çok zorken.
eğer gebeyseniz bol güç ve kuvvet dilerim.
Insallah cok tskler

Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221204_074909.jpg
    IMG_20221204_074909.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz
Teste göre bayağı gebesin hayırlı olsun. Hemen kan tahlili yaptır düzenli artış varmı yokmu kontrol ettir.

6 gün geçmiş zaten idrar testinde çıkmış. Kandada kesin çıkar. Beta hormonuna bağlı demekli belirli seviyeye gelmişki idrar testinde çıkmış
6 gün geçmeden silikti demişsiniz, şimdi bayağı net gösteriyor test dediğim gibi sağlık bir gebelikmi değilmi kanda çıkar kan tahlili yaptırın hayırlı haberler alırsınız inş🥰

6 gün geçmeden silikti demişsiniz, şimdi bayağı net gösteriyor test dediğim gibi sağlık bir gebelikmi değilmi kanda çıkar kan tahlili yaptırın hayırlı haberler alırsınız inş🥰
[/
Teşekkürler cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sonuc ne oldu canim? Ayni bu test ayni marka ile tamamen ayni bu sekilde cikmisti bendede cok umutlanmistim adetimde 10 gun gecmisti ama sonra adet olmustum birdaha da bu testi almadim sende umarim hayirli sekilde hamilelik vardir da benim gibi hayal kirikligi olmaz❤️

Sonuc ne oldu canim? Ayni bu test ayni marka ile tamamen ayni bu sekilde cikmisti bendede cok umutlanmistim adetimde 10 gun gecmisti ama sonra adet olmustum birdaha da bu testi almadim sende umarim hayirli sekilde hamilelik vardir da benim gibi hayal kirikligi olmaz❤️
Brn erken gebelik testi yapmistim 2 gün kalada lekelenme oldu 3 gun fln sürdü adet gibi degilde farkli gibiydi sonrasinda test flnda yapmadim adette olmus olabilirim bilemedim benim birde tek tüpüm acik hamile kalma sansim normalle bakinca zaten az yani bende pek cocuk istemiyorum esim cok istiyo ha olursada sevinirkm ama illede olsun olmazsa hayal kiriklihi olur diyemem zaten bitane cocugum var allah onu sagsalim temiz hayirli olarak bu devirde yetistirmeyi nasip etsin yeter bana ama iste esim tuturdu hatga benim hamile kalmamak icin ilac fln kullandihimi düsünüyor😁 ama sonrasinda kendide duydu doktordan tek tüple bir sene icind3 hamile kalinabiliniyormus 😊 allah nezaman kismet ederse ouaman olur hayirlisiyla sad3c3 olsun diy3 degil hayirliskni dilemek daha önemli bence..

Back