Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesinnnn canımKızlar dün test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim adetim 3 gün gecikti
Gerçekten miHamilesinnnn canım![]()
Başka yorumlamak isteyen var mı kızlar bu festen 9 gün önce kahverengi lekelenmem olduKızlar dün test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim adetim 3 gün gecikti
Hangi markanın canım benim de 4 gün önce kanda negatif çıkmıştı testim Şuan pozıtıf anlamadım bendeBendede böyle bir test var dün yaptım, bugün tekrar yaptım negatifti. 18inde kanda <0.5 çıkmıştı reglime 6 gün kala
Duratest markası, bugün aynı markadan aldım öğlen yaptım negatiftiHangi markanın canım benim de 4 gün önce kanda negatif çıkmıştı testim Şuan pozıtıf anlamadım bende
Ay gözle görülür bence sende hamilesin erken yapmışsın kan testini bende 18 de yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum 11-12-13 de çatlamaBendede böyle bir test var dün yaptım, bugün tekrar yaptım negatifti. 18inde kanda <0.5 çıkmıştı reglime 6 gün kala
Bende şaşırdım öyle görünce çok belirgindi hiç beklemiyordum, ama yalancı poztif gibi geldi, bugünki yaptığım test negatifti aynı markaydıAy gözle görülür bence sende hamilesin erken yapmışsın kan testini bende 18 de yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum 11-12-13 de çatlama
Canım ben sence hamile miyimAy gözle görülür bence sende hamilesin erken yapmışsın kan testini bende 18 de yaptım negatif çıkmıştı bekliyorum 11-12-13 de çatlama
Hangi markaydı peki ? Aynı saate mi yaptınız ya çok çok yemi biraz daha bekleyin adetinize kaç gün kaldıBende şaşırdım öyle görünce çok belirgindi hiç beklemiyordum, ama yalancı poztif gibi geldi, bugünki yaptığım test negatifti aynı markaydı
Benim hislerim çok kuvvetli bence hamilesin yani inşallah 2 gün daha bekleyip kan verin canımCanım ben sence hamile miyim
Duratest diye bir marka, bu resmini attığım sabah ilk idrarla yaptım, bugünki yaptığımıda öğlen 2de yaptım saatleri farklı adetime 3 gün var şuanHangi markaydı peki ? Aynı saate mi yaptınız ya çok çok yemi biraz daha bekleyin adetinize kaç gün kaldı
Gerçekten yaa canım inşallahBenim hislerim çok kuvvetli bence hamilesin yani inşallah 2 gün daha bekleyip kan verin canım
Bu test yalancı çıkarabiliyor. Bence yarın ilk idrarla prodoctor marka ile test yapın onda pek yanılma olmaz. inşallah hamilesindir canım ♥Kızlar dün test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim adetim 3 gün gecikti
Canım Fransa da yaşıyorum burda öyle bir marka yok acaba diğer arkadaşla mı karıştırdım clarblue çok iyi bir markaBu test yalancı çıkarabiliyor. Bence yarın ilk idrarla prodoctor marka ile test yapın onda pek yanılma olmaz. inşallah hamilesindir canım ♥![]()
Yaa bilmiyorum ki olabilir belkideBilmiyorum canım burada gördüm sanırım çift cizgiydi birinin yalancı çıkarmıştı. Markasını hatirlamiyorum da test çubuğundan hatırladım. Ni