- 9 Mayıs 2024
- 950
- 287
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Pkosum adete tahmini 6 gün var bu ay ilaç kullanmaya başladığım için ne zaman olur etkiler mi bilmiyorum. Sizce var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birsey göremedim ama canım sen çıplak gözle girebiliyor olabilirsin hangi marka test buPkosum adete tahmini 6 gün var bu ay ilaç kullanmaya başladığım için ne zaman olur etkiler mi bilmiyorum. Sizce var mı
Eki Görüntüle 3488560
Sanki çook silik bir çizgi görüyorumPkosum adete tahmini 6 gün var bu ay ilaç kullanmaya başladığım için ne zaman olur etkiler mi bilmiyorum. Sizce var mı
Eki Görüntüle 3488560
Evet çok silik var bilmiyorum ne olur artık yarın ilk idrarla yapacağımıSanki çook silik bir çizgi görüyorum
Bekledikçe belirginleşti mi son halini atar mısınız tekrarEvet çok silik var bilmiyorum ne olur artık yarın ilk idrarla yapacağımı
Bende 2. Cizgiyi goremedim :/Pkosum adete tahmini 6 gün var bu ay ilaç kullanmaya başladığım için ne zaman olur etkiler mi bilmiyorum. Sizce var mı
Eki Görüntüle 3488560
Eşimden sakladım şuan bakmaya gidicem gizli hizliBekledikçe belirginleşti mi son halini atar mısınız tekrar
Bekledikçe çizgi daha net görünebilir . Ben gözlük kullandığım için ufacık detayları bile görebiliyorum o yüzden ben ikinci çizgi gördüm. Gözlük olmadan kör göz gibiyim ama gözlük takınca keskin nişancı gibidir gözlerim inşallah vardırEşimden sakladım şuan bakmaya gidicem gizli hizli
Evet çok silik var bilmiyorum ne olur artık yarın ilk idrarla yapacağımı
Rol diye bir marka vallaBen birsey göremedim ama canım sen çıplak gözle girebiliyor olabilirsin hangi marka test bu
Canım diğer açtıgın konuya da yazmıştım göremeyenler olmuş ama böyle renk tonlarını keskinleştirince var gibi görünüyor bence kan vermelisin hayırlı olsunPkosum adete tahmini 6 gün var bu ay ilaç kullanmaya başladığım için ne zaman olur etkiler mi bilmiyorum. Sizce var mı
Eki Görüntüle 3488560
Rol diye bir marka valla
Hatta bariz var gibi umarım bebişin seninledirCanım diğer açtıgın konuya da yazmıştım göremeyenler olmuş ama böyle renk tonlarını keskinleştirince var gibi görünüyor bence kan vermelisin hayırlı olsun
Valla teşekkür ederim ama kan vermeye bile cesaretim yok başka testte yok elimde. Cumartesi günü gelecek sipariş ettim. Adet belirtim başladı. Kaşık ağrısı meme hassasiyeti falan. Ama bilmiyorum çok isterdim gebelik olsun. Çünkü 13. Ayımdayım hala gebelik yokCanım diğer açtıgın konuya da yazmıştım göremeyenler olmuş ama böyle renk tonlarını keskinleştirince var gibi görünüyor bence kan vermelisin hayırlı olsun
Canım sonuç nedirValla teşekkür ederim ama kan vermeye bile cesaretim yok başka testte yok elimde. Cumartesi günü gelecek sipariş ettim. Adet belirtim başladı. Kaşık ağrısı meme hassasiyeti falan. Ama bilmiyorum çok isterdim gebelik olsun. Çünkü 13. Ayımdayım hala gebelik yok
Merhaba sonucunuz nedirValla teşekkür ederim ama kan vermeye bile cesaretim yok başka testte yok elimde. Cumartesi günü gelecek sipariş ettim. Adet belirtim başladı. Kaşık ağrısı meme hassasiyeti falan. Ama bilmiyorum çok isterdim gebelik olsun. Çünkü 13. Ayımdayım hala gebelik yok
adetime 3 gün kala negatif çıktı. Şuan adetim gecikti bir gün. BeklemedeyimCanım sonuç nedir
Adetim bir gün gecikti. Adetime 3 gün kala yaptığım test negatifti bilmiyorum sonuç değişir miMerhaba sonucunuz nedir
Yani bence sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayınAdetim bir gün gecikti. Adetime 3 gün kala yaptığım test negatifti bilmiyorum sonuç değişir mi