- 16 Aralık 2020
- 92
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi sanemdemir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal kamerayla ceker misiniz?
Normal kamerayla ceker misiniz?
ben birşey göremedim malesef birde o testin yanındaki ekmek mi acaba
Hayır kırıntı çikolatanınben birşey göremedim malesef birde o testin yanındaki ekmek mi acaba
İki gün geÇti evet başka test yapıcamAdetiniz geçti mi sanki kuruma çizgisi gibi duruyor
nimetle idrarınızı değdirdiğiniz testi aynı masayamı koyuyorsunuz pessssHayır kırıntı çikolatanın
Farketmedim fptp da gördüm bendenimetle idrarınızı değdirdiğiniz testi aynı masayamı koyuyorsunuz pessss
İki gün geçtiyse geç döllenme olmadıysa belirgin çıkmalıydı ama umarım dilediğin gibi olurİki gün geÇti evet başka test yapıcam
Bende öyle düşünüyorum geç döllenmedir diye ☺İki gün geçtiyse geç döllenme olmadıysa belirgin çıkmalıydı ama umarım dilediğin gibi olur
İsteyen istedigini istedigi yere koyar. Burda herkese musluman muamelesi yapip uzerine bir de azarlayamazsiniz.nimetle idrarınızı değdirdiğiniz testi aynı masayamı koyuyorsunuz pessss
Çok teşekkür ederimİsteyen istedigini istedigi yere koyar. Burda herkese musluman muamelesi yapip uzerine bir de azarlayamazsiniz.
Bariz ekmek kırıntısı şekerim oradaki çizgi yok ama bu arada testimizi yemek yediğimiz masanın üzerine koymuyoruz şekerim kaapişş dikkat edelim.Hayır kırıntı çikolatanın
pardon size ne oluyor ben azarlamadım kimseyi zaten böylde bir hakkım yok sadece olmaması gereken birşey bu mülümanlıkla alakası yok pis birşey bir kere yemek yeniliyor orda üstelemedim bile hanfendiye oda konuşmadı size ne oluyorİsteyen istedigini istedigi yere koyar. Burda herkese musluman muamelesi yapip uzerine bir de azarlayamazsiniz.
ay sorma kıza diyceğim yokta birde olur olmaz kendi ortaya atanlara bak sen insanların işi yok nheraldeBariz ekmek kırıntısı şekerim oradaki çizgi yok ama bu arada testimizi yemek yediğimiz masanın üzerine koymuyoruz şekerim kaapişş dikkat edelim.
Pesss falan yazmissiniz mesajin sonunda, bu azarlamiyor halinizse vay halimize. Pisligi de temizligi de kendine, kendi ici rahatsa midesi aliyorsa istedigini yapabilir. Test hakkinda yorum yapmadan temizlik titizlik konusunda akil veriyorsunuzpardon size ne oluyor ben azarlamadım kimseyi zaten böylde bir hakkım yok sadece olmaması gereken birşey bu mülümanlıkla alakası yok pis birşey bir kere yemek yeniliyor orda üstelemedim bile hanfendiye oda konuşmadı size ne oluyor
ya size ne oluyor sakin olun kimse size dokunmadı bile kadına söyledim oda bana bu yazdıklarınız söylemekte serbest SİZE NE OLUYOR HAYIRDIR HER FORUMA GİRİP BÖYLE HERKESE YARGI MI DAĞITIYOSUNUZ.psikolojinizin durumu traji komikPesss falan yazmissiniz mesajin sonunda, bu azarlamiyor halinizse vay halimize. Pisligi de temizligi de kendine, kendi ici rahatsa midesi aliyorsa istedigini yapabilir. Test hakkinda yorum yapmadan temizlik titizlik konusunda akil veriyorsunuz
Hayirdir siz sinirlenme konusunda boyle 1. Vitesten 5. Vitese gecip ustune psikolojik degerlendirme mi yapiyorsunuz bir deya size ne oluyor sakin olun kimse size dokunmadı bile kadına söyledim oda bana bu yazdıklarınız söylemekte serbest SİZE NE OLUYOR HAYIRDIR HER FORUMA GİRİP BÖYLE HERKESE YARGI MI DAĞITIYOSUNUZ.psikolojinizin durumu traji komik