• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakarmısınızz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sanemdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
92
17
3
24
477CF44E-2114-4304-8535-572A604EE375.webp
7264FC51-8D9B-4662-AA9F-8A78A9EA051C.webp

İsteyen istedigini istedigi yere koyar. Burda herkese musluman muamelesi yapip uzerine bir de azarlayamazsiniz.
pardon size ne oluyor ben azarlamadım kimseyi zaten böylde bir hakkım yok sadece olmaması gereken birşey bu mülümanlıkla alakası yok pis birşey bir kere yemek yeniliyor orda üstelemedim bile hanfendiye oda konuşmadı size ne oluyor

pardon size ne oluyor ben azarlamadım kimseyi zaten böylde bir hakkım yok sadece olmaması gereken birşey bu mülümanlıkla alakası yok pis birşey bir kere yemek yeniliyor orda üstelemedim bile hanfendiye oda konuşmadı size ne oluyor
Pesss falan yazmissiniz mesajin sonunda, bu azarlamiyor halinizse vay halimize. Pisligi de temizligi de kendine, kendi ici rahatsa midesi aliyorsa istedigini yapabilir. Test hakkinda yorum yapmadan temizlik titizlik konusunda akil veriyorsunuz

Pesss falan yazmissiniz mesajin sonunda, bu azarlamiyor halinizse vay halimize. Pisligi de temizligi de kendine, kendi ici rahatsa midesi aliyorsa istedigini yapabilir. Test hakkinda yorum yapmadan temizlik titizlik konusunda akil veriyorsunuz
ya size ne oluyor sakin olun kimse size dokunmadı bile kadına söyledim oda bana bu yazdıklarınız söylemekte serbest SİZE NE OLUYOR HAYIRDIR HER FORUMA GİRİP BÖYLE HERKESE YARGI MI DAĞITIYOSUNUZ.psikolojinizin durumu traji komik

ya size ne oluyor sakin olun kimse size dokunmadı bile kadına söyledim oda bana bu yazdıklarınız söylemekte serbest SİZE NE OLUYOR HAYIRDIR HER FORUMA GİRİP BÖYLE HERKESE YARGI MI DAĞITIYOSUNUZ.psikolojinizin durumu traji komik
Hayirdir siz sinirlenme konusunda boyle 1. Vitesten 5. Vitese gecip ustune psikolojik degerlendirme mi yapiyorsunuz bir de 😂😂😂 kimseye de bi sey soylemeye gelmiyor artik, dedigi olmadi ya sinire bak :KK70:

Back
X