Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok silik var gibi sabah tekrarlasana ilk idrarla ilk 10 dk icin demi cikti
Cok silik var bir sey sanki
Ay seni hatirladim bende canim 27si olmustu catlama ama asiri agrim var reg oldum olucam gibi gunlerdirCok silik var bir sey sankiseninle daha önce konusmustuk diye hatırladım simdi:) çatlamadan sonra kaçıncı gündesin? hayırlı haber gelir inşallah
Yarın sabah yine tekrarla bence koyulasır inşallahAy seni hatirladim bende canim 27si olmustu catlama ama asiri agrim var reg oldum olucam gibi gunlerdir
8gun gecikmeyle boyle olmaz bence neqatifEki Görüntüle 3554924 bakar mısınız arkadaşlar negatif dimi ben göremiyorum inşallah negatifir stres yapıyorum 8 gün gecikti
inşallah, teşekkür ederim tam bir ilişki olmadı zaten ama korktum bu kadar gecikincesoğan suyu mu içsem8gun gecikmeyle boyle olmaz bence neqatif
Benimde 27 sinde çatlama oldu ama korkuyorum test yapmaya erken gebelik testi varsa sabah birde onunla deneseneAy seni hatirladim bende canim 27si olmustu catlama ama asiri agrim var reg oldum olucam gibi gunlerdir
Malesef canim yok sadece kaset testim var bi tane daha niyetliyim acaba ne zaman yaparsam daha net sonuc alirimBenimde 27 sinde çatlama oldu ama korkuyorum test yapmaya erken gebelik testi varsa sabah birde onunla denesene
Daha erken canım bence bizim için en azından 12 gün geçmeli yumurtlama sonrası ben pazartesi günü ilk idrarla erken gebelik testi ile yapacağım 10 lu test aldım netten çok zor tutuyorum kendimi yapmamak için ama yapmayacağım sonrasında çok üzülüyorumMalesef canim yok sadece kaset testim var bi tane daha niyetliyim acaba ne zaman yaparsam daha net sonuc alirim