- Konu Sahibi yagmurpapatya
Çok belli değil ama benimki belli olduğu halde güvenemiyorum sevinemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermek lazımDune gore daha koyu gorebilecekmisiniz
Evet bendr ayni durum farkli marka ile yaptin miÇok belli değil ama benimki belli olduğu halde güvenemiyorum sevinemiyorum
Hayır yapmadımEvet bendr ayni durum farkli marka ile yaptin mi
Dene ilk gebeligim boyledi yumurtlamadan 13 gun sonrq adetime 5 gun kala ogrendim hepsi farkli marka dene onlarda da pozirifse kan ver vardir kesinHayır yapmadım
Kizlar benim testime de bakarmisiniz ? Bir önceki gebeliğini.bu marka ile öğrenmiştim pyro clinica erken gebelik testi. Dün hic bir çizgi yoktu bugün silik var kurudukça daha belirginleşti sizde görüyormusunuzEvet bendr ayni durum farkli marka ile yaptin mi
O marka bende yalancı poztif çıkardı 2 kes yaptım ikisinde bariz çizgi vardı kan verdim aynı gün negatifdi ilk 10 dk içinde gorduysen aZda olsa kuruma değildirKizlar benim testime de bakarmisiniz ? Bir önceki gebeliğini.bu marka ile öğrenmiştim pyro clinica erken gebelik testi. Dün hic bir çizgi yoktu bugün silik var kurudukça daha belirginleşti sizde görüyormusunuz
Bende de hic silik çıkarmamıştı canım. Ilk saniyelerde daha belirgindi gözle görünürdü. Ama sende kan verecek kadar positif cikardiysa ben guvenmem bu testeO marka bende yalancı poztif çıkardı 2 kes yaptım ikisinde bariz çizgi vardı kan verdim aynı gün negatifdi ilk 10 dk içinde gorduysen aZda olsa kuruma değildir
Bilmiyorum ara ara kasik agrim var goguslerim hizliyor uclari sismis boyle basim doner gibi oluyor ara ara garip bir his bugun ates basmasi da oldu bilemiyorum yumurtlamanin 14 gunundeuim adet olmam laZsim sanirim 1 2 guneBende de hic silik çıkarmamıştı canım. Ilk saniyelerde daha belirgindi gözle görünürdü. Ama sende kan verecek kadar positif cikardiysa ben guvenmem bu teste
Bende belirti birsey yok adet olacakmışım gibi kasık ağrısı dışında. Bu benim olursa beşinci gebeliğim olacak üç düşük bir doğumun var en son 17 aralıkta düşük yaptım bakalım. Inşallah nasıp olur bir daha.Bilmiyorum ara ara kasik agrim var goguslerim hizliyor uclari sismis boyle basim doner gibi oluyor ara ara garip bir his bugun ates basmasi da oldu bilemiyorum yumurtlamanin 14 gunundeuim adet olmam laZsim sanirim 1 2 gune
Allah digerine uzun omur versin canim varsa yiyecrk lokmasi gelirBende belirti birsey yok adet olacakmışım gibi kasık ağrısı dışında. Bu benim olursa beşinci gebeliğim olacak üç düşük bir doğumun var en son 17 aralıkta düşük yaptım bakalım. Inşallah nasıp olur bir daha.
Öyle tabiki bursa herkesin tecrübesi farklı inşallah hepimiz hayırlısıyla en aAllah digerine uzun omur versin canim varsa yiyecrk lokmasi gelir
Aminncanim son testimdi daha belirgin olmusÖyle tabiki bursa herkesin tecrübesi farklı inşallah hepimiz hayırlısıyla en a
Hayırlı zamanda gebelik haberini alırız
Hadi inşallah daha da netlesir inşallah productor mu markasiAminncanim son testimdi daha belirgin olmus
Evet ama son testim di kaset ve baska marka siparis verdim ama bu cizgiler 3 unden beri var 3 inde yoktu dundennberi var yani bakalimHadi inşallah daha da netlesir inşallah productor mu markasi
Laboquick çok iyi canım aklında olsunEvet ama son testim di kaset ve baska marka siparis verdim ama bu cizgiler 3 unden beri var 3 inde yoktu dundennberi var yani bakalim
Hep ondan aldim da frelly aldim bu seferLaboquick çok iyi canım aklında olsun
Anladım canımHep ondan aldim da frelly aldim bu sefer