- 29 Mayıs 2024
- 2.333
- 615
- 38
- 35
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman regl tarihinizBugun belli araliklar yaptim.kademeli koyulasma var gibi prodocktor markasi
Bende bugün bu markadan yaptım silik çıktıBugun belli araliklar yaptim.kademeli koyulasma var gibi prodocktor markasi
Normalde 8 gun ama 20 subatta yumurtlama oldu 13 gunumdeyim yumurtlamadan dunde yaptim ama ciZGi yokti hicNe zaman regl tarihiniz
Hangi marka yaptınızNormalde 8 gun ama 20 subatta yumurtlama oldu 13 gunumdeyim yumurtlamadan dunde yaptim ama ciZGi yokti hic
Pardon unuttum sanki belirgin değil çizgiler 2 gün sonra deneyin tekrarHangi marka yaptınız
Dün hiç yoktu baya silik sabah tekrarlicam bakalimPardon unuttum sanki belirgin değil çizgiler 2 gün sonra deneyin tekrar
Umarım yanıltmaz benim de yumurtlama 19 20Dün hiç yoktu baya silik sabah tekrarlicam bakalim
20 yumurtlama 22 çatladı aynı test dün yoktu çizgi şimdi belli aralıklı yaptım bir tık koyu sabah bakalım ne çıkacakUmarım yanıltmaz benim de yumurtlama 19 20
Çok erken o yüzden çıkmıyor olabilir belirgin olmayabilir20 yumurtlama 22 çatladı aynı test dün yoktu çizgi şimdi belli aralıklı yaptım bir tık koyu sabah bakalım ne çıkacak
Çok hafif var gibiBankada bakın regle 3gun var bu erken gebelik testi
Hangi marka iki tane aynı yapsaydınız garanti olur. DuBankada bakın regle 3gun var bu erken gebelik testi
Ama foto da gözükmüyor çok çok silik 2. ÇizgiBankada bakın regle 3gun var bu erken gebelik testi
1tane vardı evde diğerini geçen ay 3gun kala yapmistim 2.cizgi hiç çıkmamıştıHangi marka iki tane aynı yapsaydınız garanti olur. Du
Frelly markaHangi marka iki tane aynı yapsaydınız garanti olur. Du
Bu marka için birsey diyemeyeceğim predioctor Prodoctor alın diyorlarAma foto da gözükmüyor çok çok silik 2. Çizgi
1tane vardı evde diğerini geçen ay 3gun kala yapmistim 2.cizgi hiç çıkmamıştı
İnternetten almıştım geçen ayBu marka için birsey diyemeyeceğim predioctor Prodoctor alın diyorlar
Umarım vardır kan testi yapın benceİnternetten almıştım geçen ay
Dune gore daha koyu gorebilecekmisinizÇok hafif var gibi