Kızlar testime bakarmısınız ? ♥️

ozlemcnbkn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
44
30
29
4 yıldır evlat hasreti çekiyorum ilk defa bu ay kendimde farkliliklar hissetmeye basladim ve ben dayanamadim adetime iki gun var ama ben test yaptim sizce durum nedir nolur yardim edin ellerim titriyor hala

Eklentiler

• IMG_4642.jpeg
    IMG_4642.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 62
4 yıldır evlat hasreti çekiyorum ilk defa bu ay kendimde farkliliklar hissetmeye basladim ve ben dayanamadim adetime iki gun var ama ben test yaptim sizce durum nedir nolur yardim edin ellerim titriyor hala
Tebrikler canım bariz görünüyor ama kan verip kesinleştir 🎉

Birazdan diger testi yapicam birde erken gebelik testide degil kaset test sok oldum 4 yildir ilk defa ikinci bir cizgi goruyorum insllah gebeyimdir ve saglikli bir gebeliktir

Birazdan diger testi yapicam birde erken gebelik testide degil kaset test sok oldum 4 yildir ilk defa ikinci bir cizgi goruyorum insllah gebeyimdir ve saglikli bir gebeliktir
İnşallah🙏🏼 buraya yine yaz mutlaka. 4 yıldır olmamasının bi sebebi var mıydı yoksa sebepsiz miydi

Pcos vardı. Adet goruyordum fakat gebelik olmuyordu gecen ay hsg falan cekildi oda temiz cikmisti klomen kullandim ve sonuc bu umarim kimyasal falan degildir
Ne güzel ben üç kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç hep negatif oldu. İnşallah sağlıkla ilerler🙏🏼

Tebrikler. 🥹 hamilesiniz bence.😊
Adetinşz geçti mi? Nasıl belirtiler yaşadınız?
Gogus uclarim hassas surekli idrarim geliyor kasiklarimda yogun bir agri vardi ben bunlari hissettim sadece adetime iki gun var daha bugunde pasta yiyorduk esimle midem bulandi bianda ama bakalim kanda ne cikicak ikinci ayni cikti

Gogus uclarim hassas surekli idrarim geliyor kasiklarimda yogun bir agri vardi ben bunlari hissettim sadece adetime iki gun var daha bugunde pasta yiyorduk esimle midem bulandi bianda ama bakalim kanda ne cikicak ikinci ayni cikti
Bence kan verin, sağlıkla ilerlesin.🙏🌸

Evlat geliyor 🥰 Hayırlı olsun🌸

Gözünüz aydin saglicakla gelsin inşallah darisi bizlere olsuun saglicakla🤗💕

X