- 11 Ekim 2022
- 44
- 30
- 29
- Konu Sahibi ozlemcnbkn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım bariz görünüyor ama kan verip kesinleştir4 yıldır evlat hasreti çekiyorum ilk defa bu ay kendimde farkliliklar hissetmeye basladim ve ben dayanamadim adetime iki gun var ama ben test yaptim sizce durum nedir nolur yardim edin ellerim titriyor hala
Çizgi 5 dk içinde çıktıysa pozitiftir gidip kan ver istersen4 yıldır evlat hasreti çekiyorum ilk defa bu ay kendimde farkliliklar hissetmeye basladim ve ben dayanamadim adetime iki gun var ama ben test yaptim sizce durum nedir nolur yardim edin ellerim titriyor hala
Çizgi damlattikta uc dort saniye sonra direkt cikti hic bekletmedim yani bu gorselde daha iki dk olmus yapaliÇizgi 5 dk içinde çıktıysa pozitiftir gidip kan ver istersen
Çok belirgin zaten çizgi, inşallah çok güzel çıkar kan sonucun da elinde başka test varsa onu da yapabilirsin ya da direkt kan vermeye gidebilirsinÇizgi damlattikta uc dort saniye sonra direkt cikti hic bekletmedim yani bu gorselde daha iki dk olmus yapali
İnşallah buraya yine yaz mutlaka. 4 yıldır olmamasının bi sebebi var mıydı yoksa sebepsiz miydiBirazdan diger testi yapicam birde erken gebelik testide degil kaset test sok oldum 4 yildir ilk defa ikinci bir cizgi goruyorum insllah gebeyimdir ve saglikli bir gebeliktir
Pcos vardı. Adet goruyordum fakat gebelik olmuyordu gecen ay hsg falan cekildi oda temiz cikmisti klomen kullandim ve sonuc bu umarim kimyasal falan degildirİnşallah buraya yine yaz mutlaka. 4 yıldır olmamasının bi sebebi var mıydı yoksa sebepsiz miydi
Tebrikler. hamilesiniz bence.Pcos vardı. Adet goruyordum fakat gebelik olmuyordu gecen ay hsg falan cekildi oda temiz cikmisti klomen kullandim ve sonuc bu umarim kimyasal falan degildir
Ne güzel ben üç kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç hep negatif oldu. İnşallah sağlıkla ilerlerPcos vardı. Adet goruyordum fakat gebelik olmuyordu gecen ay hsg falan cekildi oda temiz cikmisti klomen kullandim ve sonuc bu umarim kimyasal falan degildir
Gogus uclarim hassas surekli idrarim geliyor kasiklarimda yogun bir agri vardi ben bunlari hissettim sadece adetime iki gun var daha bugunde pasta yiyorduk esimle midem bulandi bianda ama bakalim kanda ne cikicak ikinci ayni ciktiTebrikler. hamilesiniz bence.
Adetinşz geçti mi? Nasıl belirtiler yaşadınız?
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bakalim kan da ne cikicakNe güzel ben üç kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç hep negatif oldu. İnşallah sağlıkla ilerler
Bence kan verin, sağlıkla ilerlesin.Gogus uclarim hassas surekli idrarim geliyor kasiklarimda yogun bir agri vardi ben bunlari hissettim sadece adetime iki gun var daha bugunde pasta yiyorduk esimle midem bulandi bianda ama bakalim kanda ne cikicak ikinci ayni cikti
Evlat geliyor Hayırlı olsun4 yıldır evlat hasreti çekiyorum ilk defa bu ay kendimde farkliliklar hissetmeye basladim ve ben dayanamadim adetime iki gun var ama ben test yaptim sizce durum nedir nolur yardim edin ellerim titriyor hala
Amin inşallah. Ne zaman kan vereceksinAllah isteyen herkese nasip etsin insallah bakalim kan da ne cikicak
Gözünüz aydin saglicakla gelsin inşallah darisi bizlere olsuun saglicakla4 yıldır evlat hasreti çekiyorum ilk defa bu ay kendimde farkliliklar hissetmeye basladim ve ben dayanamadim adetime iki gun var ama ben test yaptim sizce durum nedir nolur yardim edin ellerim titriyor hala
Dayanamadim acile gidip verdim kizlarBence kan verin, sağlıkla ilerlesin.
Ayy sonucu yazın mutlaka.Dayanamadim acile gidip verdim kizlar
Bekliyorum bende iki saate cikar dediler normalde herkese supriz yapmak istiyordum boyle bisey oldugunda bodoslama soylemis bulundum herkese esime falanAyy sonucu yazın mutlaka.
ay olsun inşaAllah hayırlı olurBekliyorum bende iki saate cikar dediler normalde herkese supriz yapmak istiyordum boyle bisey oldugunda bodoslama soylemis bulundum herkese esime falan