• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakarmısınız?

Hickimseninkedisi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
73
18
18
26
Merhaba 10 gün önce aşılama yapıldı. 12 gün öncede çatlatma iğnesi. Hergün takip ediyodum dün tek çizgi çıktı etkisi geçti diye düşündüm. Bu sabah tekrar yaptım silik çizgi çıktı sizce bebeğin betasımıdır? Teşekkürler 🥰

Eklentiler

• 936D7730-123A-4616-88C2-E6C2985B8C38.jpeg
    936D7730-123A-4616-88C2-E6C2985B8C38.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 173
Merhaba 10 gün önce aşılama yapıldı. 12 gün öncede çatlatma iğnesi. Hergün takip ediyodum dün tek çizgi çıktı etkisi geçti diye düşündüm. Bu sabah tekrar yaptım silik çizgi çıktı sizce bebeğin betasımıdır? Teşekkürler 🥰
Aşının etkisi olabilir 14.günden sonra aşının etkisinin gittiğini okumuştum

14.gün test yapın dediler bana zaten öyle olsa 14.gün yapın demezlerdi. Birde hergün yapıyorum testi dün ve önceki gün çizgi yoktu. Öncekilerdede silikti. Buarada iğneyi yapalı 11 gün oldu
Siz yinede 14.günü tamamladıktan sonra test yapın

Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yerleşme kanaması yaşayınca doktorum test yap dedi 12.günde. iğnenin etkisi kalır mı diye sordum 12.günde iğnenin etkisi kalmaz demişti ve testim bu şekilde çıkmıştı inşallah bebişiniz sizinledir.

Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yerleşme kanaması yaşayınca doktorum test yap dedi 12.günde. iğnenin etkisi kalır mı diye sordum 12.günde iğnenin etkisi kalmaz demişti ve testim bu şekilde çıkmıştı inşallah bebişiniz sizinledir.
Yaa çok teşekkür ederim evet hepsi aynı marka testle yapıldı. Şimdi doktorla görüştüm önceki günler tek çizgi çıktıysa iğne etkisi olamaz dedi. İğne bi kere negatif olduysa tekrar yükselmez bebeğin betasıdır dedi.

Yaa çok teşekkür ederim evet hepsi aynı marka testle yapıldı. Şimdi doktorla görüştüm önceki günler tek çizgi çıktıysa iğne etkisi olamaz dedi. İğne bi kere negatif olduysa tekrar yükselmez bebeğin betasıdır dedi.
Ben de comfort days mıydı neydi o marka ile yapmıştım aynı gün kan verdim 49 çıkmıştı. 4 gün sonra verdim 438di. iki gün sonra tekrar verdim 1046 ydı. Siz de kan verin netleştirin İnşallah yüksek gelir :)

Back