- 8 Aralık 2024
- 52
- 19
-
- Konu Sahibi teacherlife
elimde predictor marka testte var onu yapıcamhiç güvenmiyorum bu testte
Süper :) o çok güvenilirelimde predictor marka testte var onu yapıcam
sabahı beklemek de istemiyorum şimdi yapsam belli olur mu acabaSüper :) o çok güvenilirhaber verin hep beraber sevinelim
Predictor early 6 gün öncesine kadar çıkarıyor. Eğer sıvı alımını fazla yapmadıysanız çıkar varsa :)sabahı beklemek de istemiyorum şimdi yapsam belli olur mu acaba
3 saattir bilerek sıvı almadım testi yapmak içinPredictor early 6 gün öncesine kadar çıkarıyor. Eğer sıvı alımını fazla yapmadıysanız çıkar varsa :)
Yapın o zaman çıkar kesin :) ayy bende heyecanlandımmmm3 saattir bilerek sıvı almadım testi yapmak için
ay kimseyede söyleyemiyorum sabah akşam burdayım okuyorum benzer belirtileri yaşayanları napıcamı bilemedim inşallah bebeğim vardır, birazdan yapıcam testiYapın o zaman çıkar kesin :) ayy bende heyecanlandımmmm
İnşallah canım benim :) bende günlerim geçsin diye bekliyorum reglime 7 gün kaldı :) umarım seninde, benimde, isteyen herkesin bebişi vardır :)ay kimseyede söyleyemiyorum sabah akşam burdayım okuyorum benzer belirtileri yaşayanları napıcamı bilemedim inşallah bebeğim vardır, birazdan yapıcam testi
ya ben testi yaptım 10 dakika oldu ve çizgi çıkmadı negatif gözüküyor şu an, aşırı moralim bozuldu sanırım regl olcam ve stresten geciktim…inşallah senin bebeğin vardırİnşallah canım benim :) bende günlerim geçsin diye bekliyorum reglime 7 gün kaldı :) umarım seninde, benimde, isteyen herkesin bebişi vardır :)
Testi çekermisin aydınlık bir yerde :)ya ben testi yaptım 10 dakika oldu ve çizgi çıkmadı negatif gözüküyor şu an, aşırı moralim bozuldu sanırım regl olcam ve stresten geciktim…inşallah senin bebeğin vardırhala umutlanıyorum belki geç döllenme olmuştur diye bari adet olsamda belirsizlik kalksa ortadan
Testi çekermisin aydınlık bir yerde :)
Bu test predictor early değil de prodoctor falan olabilir mi?
Bu test predictor early değil de prodoctor falan olabilir mi?
Benim hatam. Baya da predictor early markasıymış. Çoğunlukla prodoctor markasıyla falan karıştırılıyor da o yüzden merak ettim. Daha önceleri bu testin şekli biraz farklıydı çünkü toz pembe bi kapak ve daha geniş emici ucu vardı. Ya da hep piyasada iki seçeneği de vardı ben hep diğerine denk geldim bilmiyorum…Gönlünüzce olsun umarım her şey bu arada. Merakla pozitifinizi bekliyorum en kötü ilerleyen döngülerinizde. Sevgiler.Eki Görüntüle 3522042
paketi bu şekilde eczaneden aldım, nasıl oluyor ki?
teşekkür ederim inşallahBenim hatam. Baya da predictor early markasıymış. Çoğunlukla prodoctor markasıyla falan karıştırılıyor da o yüzden merak ettim. Daha önceleri bu testin şekli biraz farklıydı çünkü toz pembe bi kapak ve daha geniş emici ucu vardı. Ya da hep piyasada iki seçeneği de vardı ben hep diğerine denk geldim bilmiyorum…Gönlünüzce olsun umarım her şey bu arada. Merakla pozitifinizi bekliyorum en kötü ilerleyen döngülerinizde. Sevgiler.
kızlar ben regl oldum ve akışkan baya, aşırı ağrım var yerimde duramıyorumkızlar benim adet günü 16 aralık adete 9 gün 7 gün kala test yaptım artımed ile hepsi negatif silik çizgi bile çıkmadı, bugün ise regle 5 gün dayanamadım ilk idrarla test yaptım ve silik çizgi çıktı…artımed yalancı pozitif çıkarıyo diye burda çok okudum ama daha önceki testlerimde çıkarmadı hiç, ama bugün yaptığımda çıktı sizce bu teste inanmalı mıyım?
Bu arada reglmde 5 gün geciktiKızlar artımed marka test yaptım fotoğraf 8. Dk da çekildi ama testin kontrol çizgisi ilk dakikadan itibaren böyle dağınıktı test bozuk olabilirmi acaba
artımed banada pozitif çıkardı ama regl oldum başka markalarla tekrar yaparsan daha iyi olurBu arada reglmde 5 gün gecikti