kızlar testime bakar mısınız?

ay kimseyede söyleyemiyorum sabah akşam burdayım okuyorum benzer belirtileri yaşayanları napıcamı bilemedim inşallah bebeğim vardır, birazdan yapıcam testi
İnşallah canım benim :) bende günlerim geçsin diye bekliyorum reglime 7 gün kaldı :) umarım seninde, benimde, isteyen herkesin bebişi vardır :)

İnşallah canım benim :) bende günlerim geçsin diye bekliyorum reglime 7 gün kaldı :) umarım seninde, benimde, isteyen herkesin bebişi vardır :)
ya ben testi yaptım 10 dakika oldu ve çizgi çıkmadı negatif gözüküyor şu an, aşırı moralim bozuldu sanırım regl olcam ve stresten geciktim…inşallah senin bebeğin vardırhala umutlanıyorum belki geç döllenme olmuştur diye bari adet olsamda belirsizlik kalksa ortadan

Testi çekermisin aydınlık bir yerde :)

Eki Görüntüle 3522042
paketi bu şekilde eczaneden aldım, nasıl oluyor ki?
Benim hatam. Baya da predictor early markasıymış. Çoğunlukla prodoctor markasıyla falan karıştırılıyor da o yüzden merak ettim. Daha önceleri bu testin şekli biraz farklıydı çünkü toz pembe bi kapak ve daha geniş emici ucu vardı. Ya da hep piyasada iki seçeneği de vardı ben hep diğerine denk geldim bilmiyorum…Gönlünüzce olsun umarım her şey bu arada. Merakla pozitifinizi bekliyorum en kötü ilerleyen döngülerinizde. Sevgiler.

teşekkür ederim inşallah

kızlar ben regl oldum ve akışkan baya, aşırı ağrım var yerimde duramıyorum

Kızlar artımed marka test yaptım fotoğraf 8. Dk da çekildi ama testin kontrol çizgisi ilk dakikadan itibaren böyle dağınıktı test bozuk olabilirmi acaba

Eklentiler

• IMG_7636.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…