- 11 Nisan 2023
- 442
- 79
- 18
- 28
- Konu Sahibi papatya5571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümidini kırmak istemem ama negatif erken yapmış olabilirsin testi amaYarın adet günüm normalde adetlerim düzensiz üç aydır 29 günde oluyorum bugün test yaptım ama var mı yok mu bilemedim 2.5 yıldır deniyoruz
7 ay önce bir düşük yaptım daha da olmadı çok üzülüyorum bugün yaptım belli belirsiz çizgi gibiydi ya da ben görmek istediğim içindi bilmiyorumÜmidini kırmak istemem ama negatif erken yapmış olabilirsin testi ama
Adetin üstünden bu 5 gün geçince tekrar yap bence belki erken yapmışsındır inşallah Allah gönlündekini verir7 ay önce bir düşük yaptım daha da olmadı çok üzülüyorum bugün yaptım belli belirsiz çizgi gibiydi ya da ben görmek istediğim içindi bilmiyorum
İnşallah ya çok teşekkür ederim insan çok isteyince olmuyor demekki akışına da bırakamıyorum bir türlü deniyorum on gün önce de bir iki gün süren kahverengi akıntım oldu adete donmedi ama arada bir pembe gibi bir kaç damla kan geldi daha da yok ne için anlam veremiyorumAdetin üstünden bu 5 gün geçince tekrar yap bence belki erken yapmışsındır inşallah Allah gönlündekini verir
Ertesi gün hapı kullandın mı? Yada daha önce korunuyorsan korunmayı bırakınca da böyle ara kanamalar olabilirmişİnşallah ya çok teşekkür ederim insan çok isteyince olmuyor demekki akışına da bırakamıyorum bir türlü deniyorum on gün önce de bir iki gün süren kahverengi akıntım oldu adete donmedi ama arada bir pembe gibi bir kaç damla kan geldi daha da yok ne için anlam veremiyorum
Yok hayır ya hiç birini kullanmadım ya da korunmadim hiçErtesi gün hapı kullandın mı? Yada daha önce korunuyorsan korunmayı bırakınca da böyle ara kanamalar olabilirmiş
Belki mevsimsel olabilir yada adetin olabilir azalmış olabilir umarım en kısa sürede istediğin olurYok hayır ya hiç birini kullanmadım ya da korunmadim hiç
Ya kimse görmemiş ama ben gördümYarın adet günüm normalde adetlerim düzensiz üç aydır 29 günde oluyorum bugün test yaptım ama var mı yok mu bilemedim 2.5 yıldır deniyoruz
En güzeli kan testi bi kan testi yaptir istersen garanti olsunYa kimse görmemiş ama ben gördüm
Çok ince bir çizgi var ama bilemedim inşallah vardirYarın adet günüm normalde adetlerim düzensiz üç aydır 29 günde oluyorum bugün test yaptım ama var mı yok mu bilemedim 2.5 yıldır deniyoruz
Çok teşekkür ederim aynen öyle oluyor ya insan çok isteyince her ay umutlaniyor iste yedi ay önce düşük oldu hala tekrar olmadı artık umudum kırıldı her ay olacak mı olfu mu diye düşünmekten aklım almiyor Allah im büyüktürKardeşim resim çözünürlük kalitesi, ışık vb sebeplerle çok net değil. Görünen kadarında silik bi çizgi de varsa pek görünmüyor.
Bununla beraber erken old için, var olan gebelik henüz testte de çıkmamış olabilir.
Bu ay gebelik olmasa da, önümüzdeki aylarda denemeye devam edeceksin ya, adet gününün geçmesini bekle.
Adetten önce test yapmak iyi değil. Her sefer ümitlenip ümidin kırılması seni yorar yıpratır Stresin de hamile kalma üstünde bi etkisi var biliyorsun.
Diliyorum Allahtan gönlünün muradını tez zamanda versin
İnsallah vardır ya bekleyeceğim beş altı gün daha bakalım bu ay olmazsa doktorum yumurta geliştirmek için ilaç verecek bakalımÇok ince bir çizgi var ama bilemedim inşallah vardir
Bende belli belirsiz görünce acaba mi dedim sonra biraz daha bekleyeyim dedimYa kimse görmemiş ama ben gördüm
İnşallah canım ya hepimizinBelki mevsimsel olabilir yada adetin olabilir azalmış olabilir umarım en kısa sürede istediğin olur
Bir kaç gün bekledikten sonra kan verebilirsinBende belli belirsiz görünce acaba mi dedim sonra biraz daha bekleyeyim dedim
Öyle yapacağım ilk dusukte adet gününde çıkmıştı ama bu sefer de öyle olur diye umut ettimBir kaç gün bekledikten sonra kan verebilirsin