• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız?

papatya5571

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
442
79
18
28
Yarın adet günüm normalde adetlerim düzensiz üç aydır 29 günde oluyorum bugün test yaptım ama var mı yok mu bilemedim 2.5 yıldır deniyoruz

Eklentiler

• IMG_20241028_164339.jpg
    IMG_20241028_164339.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 67
Adetin üstünden bu 5 gün geçince tekrar yap bence belki erken yapmışsındır inşallah Allah gönlündekini verir
İnşallah ya çok teşekkür ederim insan çok isteyince olmuyor demekki akışına da bırakamıyorum bir türlü deniyorum on gün önce de bir iki gün süren kahverengi akıntım oldu adete donmedi ama arada bir pembe gibi bir kaç damla kan geldi daha da yok ne için anlam veremiyorum

İnşallah ya çok teşekkür ederim insan çok isteyince olmuyor demekki akışına da bırakamıyorum bir türlü deniyorum on gün önce de bir iki gün süren kahverengi akıntım oldu adete donmedi ama arada bir pembe gibi bir kaç damla kan geldi daha da yok ne için anlam veremiyorum
Ertesi gün hapı kullandın mı? Yada daha önce korunuyorsan korunmayı bırakınca da böyle ara kanamalar olabilirmiş

Kardeşim resim çözünürlük kalitesi, ışık vb sebeplerle çok net değil. Görünen kadarında silik bi çizgi de varsa pek görünmüyor. 🤷‍♀️
Bununla beraber erken old için, var olan gebelik henüz testte de çıkmamış olabilir.

Bu ay gebelik olmasa da, önümüzdeki aylarda denemeye devam edeceksin ya, adet gününün geçmesini bekle.

Adetten önce test yapmak iyi değil. Her sefer ümitlenip ümidin kırılması seni yorar yıpratır 😣 Stresin de hamile kalma üstünde bi etkisi var biliyorsun.

Diliyorum Allahtan gönlünün muradını tez zamanda versin 🤲🏼

Son düzenleme:
Kardeşim resim çözünürlük kalitesi, ışık vb sebeplerle çok net değil. Görünen kadarında silik bi çizgi de varsa pek görünmüyor. 🤷‍♀️
Bununla beraber erken old için, var olan gebelik henüz testte de çıkmamış olabilir.

Bu ay gebelik olmasa da, önümüzdeki aylarda denemeye devam edeceksin ya, adet gününün geçmesini bekle.

Adetten önce test yapmak iyi değil. Her sefer ümitlenip ümidin kırılması seni yorar yıpratır 😣 Stresin de hamile kalma üstünde bi etkisi var biliyorsun.

Diliyorum Allahtan gönlünün muradını tez zamanda versin 🤲🏼
Çok teşekkür ederim aynen öyle oluyor ya insan çok isteyince her ay umutlaniyor iste yedi ay önce düşük oldu hala tekrar olmadı artık umudum kırıldı her ay olacak mı olfu mu diye düşünmekten aklım almiyor Allah im büyüktür

Back