İlk çocugumda da silik çizgiyle öğrendim hamile oldugumu o yüzden acaba mı dedim sağolunNegatif gibi görünüyor.
Üzgünüm ben silik de göremedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.İlk çocugumda da silik çizgiyle öğrendim hamile oldugumu o yüzden acaba mı dedim sağolun
Zaten şuan planlı bir gebelik değilde içim rahatladı aksineÜzgünüm ben silik de göremedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Bende negatif gördüm iliskiden kac gun sonra yaptınız testiZaten şuan planlı bir gebelik değilde içim rahatladı aksine
Zaten şuan planlı bir gebelik değilde içim rahatladı aksine
Canım öyle takipli bir ilişkimiz yoktu yani dediğim gibi planlı değil zaten şuan ben gözle hafif bir silik çizgi görünce buraya sorayım dedim ilk defa bu kadar gecikiyorum çünküBende negatif gördüm iliskiden kac gun sonra yaptınız testi
Anladım hani iliskiden 15 20 gün sonra yapın diyorlar ya ondan sordum sonuç istediğin gibi olur inşallahCanım öyle takipli bir ilişkimiz yoktu yani dediğim gibi planlı değil zaten şuan ben gözle hafif bir silik çizgi görünce buraya sorayım dedim ilk defa bu kadar gecikiyorum çünkü
Kızlar adetim 6 gün gecikti kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrısı değilde daha değişik bir ağrı var ilk defa böyle oluyorum göğüslerimde hassas teste bir bakar mısınız
Canım hayırlı olsun pozitif gözüküyorMerhabalar, reglime 4 gün var ve bugün test yaptım. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 3501228 Eki Görüntüle 3501229
Predictor markasıBebetime mıydı markası canım gebelik testinin?
Sevinemiyorum maalesef çünkü netleşmeden içim rahat etmeyecekCanım hayırlı olsun pozitif gözüküyorTabi kan ver netleşsin canım
Ben konu sahibine sormuştum sizinki net maşallah markası da güvenilir inşallah güzel artar betaniz sağlıkla kucağıniza alırsınızPredictor markası