Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif canımmKızlar bugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm. Normalde 4 eylül test günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım tek embriyo ilk denememiz yardımcı olur musunuz?
Ama az önce tuvalette ilk defa lekelenme oldu çok korkuyorum umarım bir şey olmazPozitif canımm
Yerlelme kanaması olabilir kan testi verinAma az önce tuvalette ilk defa lekelenme oldu çok korkuyorum umarım bir şey olmaz
Tutunma lekesi olabiliyor bazen hayırlı olsunAma az önce tuvalette ilk defa lekelenme oldu çok korkuyorum umarım bir şey olmaz
İnşallah diyelim çok teşekkür ediyorumTutunma lekesi olabiliyor bazen hayırlı olsun
Tebrik ederimm çok yüksek ihtimal hamilesiniz ve tutunma kanamasi olmuş. Az sürer ve geçer gecmesse ve siddetlenip artarsa doktorunuza haber verin mutlakaKızlar bugün transfer gününü saymazsak 6. Günüm. Normalde 4 eylül test günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım tek embriyo ilk denememiz yardımcı olur musunuz?
Merak ettim sonucunuz nedir acabaİnşallah diyelim çok teşekkür ediyorum
Merhaba çok şükür olumlu olduMerak ettim sonucunuz nedir acaba
Herkes de olmak zorunda mı yerleşme kanaması ?Yerlelme kanaması olabilir kan testi verin
Hayır ama tüp bebek tedavisi ile hamile kalanların birçoğunda olabiliyormuş sanırımHerkes de olmak zorunda mı yerleşme kanaması ?
Bende tüp bebek tedavisi ile hamileyim ama yerleşme kanaması yaşamadımHayır ama tüp bebek tedavisi ile hamile kalanların birçoğunda olabiliyormuş sanırım
Değeriniz kaç çıktı 10. Gün?Merhaba çok şükür olumlu oldu
Rabbim sağlıkla aldirsin kucağına inşallah benimkide tüp Bebek doğum yaptım 9 aylık oldu bileMerhaba çok şükür olumlu oldu
Hayır bende olmadıHerkes de olmak zorunda mı yerleşme kanaması ?