- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim içime sığmıyor gerçekten ocakta düşük yaptım çok istiyordum aylardırÇizgi var. Hayırlı olsun canım![]()
Ay canım benim bak Rabbim tekrardan nasip etti işte. Sağlıkla tutunsun sana inşallahİçim içime sığmıyor gerçekten ocakta düşük yaptım çok istiyordum aylardır![]()
Canım benım adete 5 gun kala boyle cıktı ertesi gün kan verdım 80 cıktı deger 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı bende 3 ay önce bir düşüğüm oldu inş bu bebeklerımız bızledır bence kan ver cnm var gıbı duruyorİçim içime sığmıyor gerçekten ocakta düşük yaptım çok istiyordum aylardır![]()
İnşallah canım Rabbim bize bağışlasın onlarıCanım benım adete 5 gun kala boyle cıktı ertesi gün kan verdım 80 cıktı deger 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı bende 3 ay önce bir düşüğüm oldu inş bu bebeklerımız bızledır bence kan ver cnm var gıbı duruyor![]()
İnşâllah canım hayırlısını versin rabbımİnşallah canım Rabbim bize bağışlasın onları![]()
Var gibi inşallah hamilesin. Bata kaç gün varKızlar adetime beş gün var bu sabah test yaptım ben çok net görüyorum ikinci çizgiyi siz de görüyor musunuz ?ilk 5 dk da çıktı.
Beş gün var canım. İnşallahVar gibi inşallah hamilesin. Bata kaç gün var
Durdukça koyulasti mı son halini de atar mısınİnşallah canım Rabbim bize bağışlasın onları![]()
İnşallah canımBen de gordummm insallah vardirr![]()
Biraz daha pembe oldu canımDurdukça koyulasti mı son halini de atar mısın
Amin canım inşallahvalla ilk paylastıklarında ben gorememıstım acıkcası ama son ıkı foto cok net canım. Allah tamamına erdirsin inşallah