Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet burda görünüyor hayırlı olsun inşallahBurda gözüküyor sanki
En net burada belli oluyo kan verin :)Burda gözüküyor sanki
Telefona kaydedip düzenle diyorum ordan yapıyormBunu nasıl yapıyorsunuz ,
Evet inşallah vardır herkes hayaline kavuşurNegatifte cizgi var gibi duruyor insallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin
Hmm tamam klasik bildiğimiz yöntem bende farklı bir yerde yapılıyor sandım bir kaç kişide daha gördüm de bunun için uygulamalar varmış çok şaşırdım :)Telefona kaydedip düzenle diyorum ordan yapıyorm
Amin inşalllahhhEvet inşallah vardır herkes hayaline kavuşur![]()
İnşallah öyledir hiç çizgi görmediğim için bunu görünce çok mutlu oldum en kesin sonucu kan testi verir raabim herkesin gönlünden geçeni versin inşallahVar gorunuyor.muhtemelen erken yaptiginiz icin bu kadar siliktir. Hayirlisi olsun insallah
Yok kız sıradan dümdüz benimkisiHmm tamam klasik bildiğimiz yöntem bende farklı bir yerde yapılıyor sandım bir kaç kişide daha gördüm de bunun için uygulamalar varmış çok şaşırdım :)
Amin insallah. Kan testide cok yuksek cikmaz ama hamile oldugunu belli eden bi sonuc cikar o yuzden korkma dusuk mu diye . Hayirli haberlein gelir insallahİnşallah öyledir hiç çizgi görmediğim için bunu görünce çok mutlu oldum en kesin sonucu kan testi verir raabim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah
İnşallah kan sonucu mu atarım buraya zaten 2 günde bir kan veririm eğer hamileysem yükseliyor mu diye bakarımAmin insallah. Kan testide cok yuksek cikmaz ama hamile oldugunu belli eden bi sonuc cikar o yuzden korkma dusuk mu diye . Hayirli haberlein gelir insallah
Bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.İnşallah kan sonucu mu atarım buraya zaten 2 günde bir kan veririm eğer hamileysem yükseliyor mu diye bakarım
Amin İnşAllahBekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Birazdan kan vericem inşallah gebeyimdir kendimi çok ümitlendirdimCizgi var ben gördüm henüz cok kucuk değer sanırım ama yinede kan vermenizi öneririm yalancı pozitif olabilir bu sekilde cıkıp adet oldugum oldu adet gunleri basıma geldi
İnsallahBirazdan kan vericem inşallah gebeyimdir kendimi çok ümitlendirdim
Cikt mi kan sonucuBirazdan kan vericem inşallah gebeyimdir kendimi çok ümitlendirdim
Birazdan kan vericem inşallah gebeyimdir kendimi çok ümitlendirdim