- 13 Aralık 2020
- 59
- 47
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hanimeli9089
-
Inşallah tatlım keşkeeEvet var gozun aydın
Kan testi yaptırmadım koyulasmadigi içinKan testi yaptırdınız mı
Inşallah canım teşekkür ederim, pazartesiye kadar bekliycem koyulasirsa kan vericem sonucu yazarımvar gibi hayırlısı olsun inşallah. kan testi vermelisiniz. Emin olun en azından.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Dün akşam yaptım canım test baya bi pembe turuncu gbi cıktı yukseliyo heralde dedim ama bu sabah yaptım o kadar silikki ışığın altında gözüküyor. Kağıdında 4 damla damlayın yazıyor ben 3 damlatmistim, bir damlanın o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum umudum bittiBenim bundan daha silikti ben dayanamadım verdim bugün sen iyi sabrediyorsun
Dur bakalım daha adet olana kadar devam ben verdim sonucu öğrenemiyorum iyi mi doktor e nabızdan bakarsın dedi e-nabız'da da görünmüyor sağlık ocağında arıyorum açmıyorDün akşam yaptım canım test baya bi pembe turuncu gbi cıktı yukseliyo heralde dedim ama bu sabah yaptım o kadar silikki ışığın altında gözüküyor. Kağıdında 4 damla damlayın yazıyor ben 3 damlatmistim, bir damlanın o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum umudum bitti
Canım ben sağlık ocağında kan vermiştim. Google'dan direk kan tahlili sonucu diye girip bakmıştım. Kanların hangi hastaneye gittiğini biliyordum o hastane seçiliyor galiba. Bı bak sen de istersen öyleDur bakalım daha adet olana kadar devam ben verdim sonucu öğrenemiyorum iyi mi doktor e nabızdan bakarsın dedi e-nabız'da da görünmüyor sağlık ocağında arıyorum açmıyor
Evet canım teşekkür ederim sana yoksa hala e-nabız'dan bekleyecektim hemen beşe doğru sağlık ocağına yetiştim doktorum çıkmıştı başka bir doktora sordum sonucuma bakar mısınız diye dediğiniz yolda sonuca bakamiyorum Çünkü bana barkod vermediler t.c. ve barkod istiyorlar sorgulamak için sonra kadın bana 19 olduğunu dedi ama işte çok az dedi pazartesi bir daha gelin dedi öyle kimseye bir şey de diyemiyorsun iyi ya da kötü o da zorCanım ben sağlık ocağında kan vermiştim. Google'dan direk kan tahlili sonucu diye girip bakmıştım. Kanların hangi hastaneye gittiğini biliyordum o hastane seçiliyor galiba. Bı bak sen de istersen öyle
Bende de barkod yoktu TC ile sanki direk giriş yapmsitim. Baya da oldu unuttum nasıldıEvet canım teşekkür ederim sana yoksa hala e-nabız'dan bekleyecektim hemen beşe doğru sağlık ocağına yetiştim doktorum çıkmıştı başka bir doktora sordum sonucuma bakar mısınız diye dediğiniz yolda sonuca bakamiyorum Çünkü bana barkod vermediler t.c. ve barkod istiyorlar sorgulamak için sonra kadın bana 19 olduğunu dedi ama işte çok az dedi pazartesi bir daha gelin dedi öyle kimseye bir şey de diyemiyorsun iyi ya da kötü o da zor
Ben gördüm
Ayyyyy çok umutlanmaya başladım inşallahBen gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?