- 26 Ekim 2024
- 25
- 8
- 40
-
- Konu Sahibi chibichibi
Canım çizgi var bence hamilesinMerhabalar....
19 unda yumurtlamam oldu o günü degerlendirdik...
25 inde (7 gun sonra) sol kasigimda 3 sn kadar bir batma hissettim adet agrim basladi o gun bacagima kadar indi agrisi
26 sinda akintiyla karisik cok hafif pembemsi bir leke geldi.
28 inde erken gebelik testi yaptim bu sekilde cikti.
Adetime 5 gun var şuanda. Adet agrim test yaptigim gun kesilmisti bugun yine basladi.
Boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi?
Aynı durum bende de var şuan 5 gün var adetime ve silik sabah ilk idrarla mı yaptınMerhabalar....
19 unda yumurtlamam oldu o günü degerlendirdik...
25 inde (7 gun sonra) sol kasigimda 3 sn kadar bir batma hissettim adet agrim basladi o gun bacagima kadar indi agrisi
26 sinda akintiyla karisik cok hafif pembemsi bir leke geldi.
28 inde erken gebelik testi yaptim bu sekilde cikti.
Adetime 5 gun var şuanda. Adet agrim test yaptigim gun kesilmisti bugun yine basladi.
Boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi?
Ptesi yapmistim cnm ilk idrar da degildi oglen yaptimAynı durum bende de var şuan 5 gün var adetime ve silik sabah ilk idrarla mı yaptın
Evet ilk 3 sn de çıktı bide wcden zor kalktim gorur girmez elim ayagim dolandi yanibende gördüm. çizgi var
hemen kan verin. hadi hayırlısı :) benimde sizin gibi olmuştu. normal test regl günümden 1 gün önce çıkmıştı. regl günümden 1 gün sonra kan verdim 383 çıktı. sizin 5 gün varmış. muhtemelen beta düşük çıkar ama çıkarEvet ilk 3 sn de çıktı bide wcden zor kalktim gorur girmez elim ayagim dolandi yani
Sizde de adet agrisi oldu mu sanki adet olcam gibi de hissediomhemen kan verin. hadi hayırlısı :) benimde sizin gibi olmuştu. normal test regl günümden 1 gün önce çıkmıştı. regl günümden 1 gün sonra kan verdim 383 çıktı. sizin 5 gün varmış. muhtemelen beta düşük çıkar ama çıkar
olmaz mı , zaten ikisi çok karıştırılıyor. kahverengi akıntı gelmişti herhalde adet olucam dedim. sonra arkası gelmeyince test yaptımSizde de adet agrisi oldu mu sanki adet olcam gibi de hissediom
Sizede cok soru sorup başınızı agritmak istemiyorum ama. Leke ne zaman geldi.. Adete 9 gun kala geldi bnm yani catlamadan (catlama dahil) 8 gun sonra geldiolmaz mı , zaten ikisi çok karıştırılıyor. kahverengi akıntı gelmişti herhalde adet olucam dedim. sonra arkası gelmeyince test yaptım
ben yumurtlama ve çatlama ne zaman oldu bilmiyorum. reglim 22 ekim de olacaktıSizede cok soru sorup başınızı agritmak istemiyorum ama. Leke ne zaman geldi.. Adete 9 gun kala geldi bnm yani catlamadan (catlama dahil) 8 gun sonra geldi
Bekleyin adetiniz geçsin ondan sonra kan verin çünkü daha küçük kan vermeden önce bir kaç gün testin takip et en kırmızı olduğu gün git kan ver çünkü kanda da tam çıkmaya bilir erken daha kendini üzmeEvet ilk 3 sn de çıktı bide wcden zor kalktim gorur girmez elim ayagim dolandi yani
Ayy masallah cnm ya allahim 1 agrida kurtarsinben yumurtlama ve çatlama ne zaman oldu bilmiyorum. reglim 22 ekim de olacaktı
19 ekim de kahverengi akıntı geldi.
21 inde de testte çıktı.23 ünde de kanda 383 çıktı. bugün tekrar kan vericem bakalım
Hayırlısı ins bakalim ama beklemek yoruyor iste insaniBekleyin adetiniz geçsin ondan sonra kan verin çünkü daha küçük kan vermeden önce bir kaç gün testin takip et en kırmızı olduğu gün git kan ver çünkü kanda da tam çıkmaya bilir erken daha kendini üzme
Ay insallah cnm ya. Yok ben direkt uyku hali halsizlik deri dokuntulerimle anladim netten arastirdirm progesteron hormonu artinca bu belirtiler oluyormus. Pembemsi lekeden sonra 2 gun bekledim yerlesme falansa anca kana idrara karisabilir diye. Öyle likle yaptm yaniCanım çizgi var bence hamilesinovalüsyon testiyle mi takip ettin bi tane de ondan yapsana bakalım koyu mu
Hayırlı olsun canım banada dua edersen sevinirimAy insallah cnm ya. Yok ben direkt uyku hali halsizlik deri dokuntulerimle anladim netten arastirdirm progesteron hormonu artinca bu belirtiler oluyormus. Pembemsi lekeden sonra 2 gun bekledim yerlesme falansa anca kana idrara karisabilir diye. Öyle likle yaptm yani
Evet şimdi bende bekliyorum silik çıkıp duruyor ama adetimin en azından geçmesini bekliyorum daha doğru sonuç olsun diye inşallah hamileyizdirHayırlısı ins bakalim ama beklemek yoruyor iste insani
Ay hadi insallah dilerim su saatte bekleyen herkes guzel haberler alır.Hayırlı olsun canım banada dua edersen sevinirim
İnsallah valla hic umidim yok agrilar sardi 4 bir yanimiTebrikler