- 3 Ocak 2021
- 3.406
- 1.048
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kişiden kişiye değişir canım ama hayırlı olsun hamilesin :)Eki Görüntüle 2753520 kizlar değerim kaç çıkar sizce kan da ? Test sabah yaptım
Amin canım teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese versin inşallahO kişiden kişiye değişir canım ama hayırlı olsun hamilesin :)
Canım hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallahEki Görüntüle 2753520 kizlar değerim kaç çıkar sizce kan da ? Test sabah yaptım
Benimde muhtemelen en fazla 100 çıkar adetim yarın normaldeCanım hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallahBenim testim bu şekildeyken değerim 106 çıktı .tabi test bekledikçe daha da koyulaştı
Benim 1 gün geçmişti seninde o civarlarda çıkar 50-100 arası . Kan verdin miBenimde muhtemelen en fazla 100 çıkar adetim yarın normalde
Evet canım sabah verdim kan bakalım yarına belli olur inşallahBenim 1 gün geçmişti seninde o civarlarda çıkar 50-100 arası . Kan verdin mi
Kontrol et enabız dan belki akşama çıkmış olurEvet canım sabah verdim kan bakalım yarına belli olur inşallah
Bende bugün sabah kan verdim. Cuma günü idrar testinde pozitifti benim testim. 27 aralıkta adet olmam gerekirken olmadım. Aon adet tarihim 27 kasımda oldu. Sizce benim değerim kaç çıkmalı?Kontrol et enabız dan belki akşama çıkmış olur
Teşekkür ederim canım daha çıkmadı beklemedeyim60-100 arası çıkar hayırlı olsun inşallah![]()
Canım bence seninki en az 800 lerde çıkar benim ilk gebelikte adet 10 gün geçince 850 falan çıkmıştı canım belirtilerin nelerdi benim arada kasık ağrısı oluyo normalmi acabaBende bugün sabah kan verdim. Cuma günü idrar testinde pozitifti benim testim. 27 aralıkta adet olmam gerekirken olmadım. Aon adet tarihim 27 kasımda oldu. Sizce benim değerim kaç çıkmalı?
Evet canım verdim akşam yada sabaha çıkar sonucunBenim 1 gün geçmişti seninde o civarlarda çıkar 50-100 arası . Kan verdin mi
1000 cıktı şimdi baktım yüksek cıktı sakıncası olur mu acaba? Kasık ağrısı evet oluyor gayet normal canım benim bebişten dolayı oluyor oCanım bence seninki en az 800 lerde çıkar benim ilk gebelikte adet 10 gün geçince 850 falan çıkmıştı canım belirtilerin nelerdi benim arada kasık ağrısı oluyo normalmi acaba
Yok canim olurmu olmaz iki güne bir değeri takip et 1500 den sonra kese görünür diye biliyorum1000 cıktı şimdi baktım yüksek cıktı sakıncası olur mu acaba? Kasık ağrısı evet oluyor gayet normal canım benim bebişten dolayı oluyor o![]()
Evet canım sağlık ocağında yaptırdım bugün sabahYok canim olurmu olmaz iki güne bir değeri takip et 1500 den sonra kese görünür diye biliyorumbenim sonuç çıkmadı daha seninde 10 gün geçmiş normal öyle ckmasi maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah sağlık ocağında mi test yaptin
Hemen adet 1-2 gün geçip verirse 4-5 haftalık çıkar ama baya geçip gittiyse 2 aylıkta çıkar. Emin olmadan söylemek istememiştirKızlar doktorda hamileliği öğrendiğimiz zaman bebeğimiz en fazla ne kadarlık oluyor? Daha doğrusu şöyle sorayım; bir arkadaşımın 2 aylık hamile oldupunu duydum ve aynı gün bana da açıklMıştı. Ne kadar saklamış oluyor ki merak ettim
Teşekkürler nasip olursa bn de gizlicem inş hem d emn olurmHemen adet 1-2 gün geçip verirse 4-5 haftalık çıkar ama baya geçip gittiyse 2 aylıkta çıkar. Emin olmadan söylemek istememiştir