- 8 Eylül 2022
- 195
- 46
- 28
- 27
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
-
Ah keşke ya çok istiyorumBence var canım inşallah vardır Rabbim hayırlı evlat versin
Bence vardır test bekletilmemişseAh keşke ya çok istiyorumİnşallah öyledir
Allah bağışlasın örnek için cok teşekkür ederim inşallah benimdee pozitiftirBenim kızım şimdi 3 yaşında 2 sene bekledım olmamıstı adetlerım asırı duzensızdi ogrendıgımde 9 haftalıktı bu test 9 haftalıkken yaptıgım test onda bıle silik örnek için attım
Hamilesin canimBugün 31.günüm regl olmadım pcos var bende ama her ay adet oluyorum mutlaka. Test yaptım 5 dk içinde az silikti 10dk içinde de böyle oldu sizce umut etmelimiyimmm
Yaaaa ay ağlayasım geldii kendiliğinden hamile kalmak düşüncesi bile yok bende artıkHamilesin canim
İnşallah canım banada haber ver sonucunu ogrenınceAllah bağışlasın örnek için cok teşekkür ederim inşallah benimdee pozitiftir
Tamam tabikii yeterki pozitif çıksınİnşallah canım banada haber ver sonucunu ogrenınce
Sorun mu var canimYaaaa ay ağlayasım geldii kendiliğinden hamile kalmak düşüncesi bile yok bende artık
Bende pcos vardı çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım sonra düşük yaptım 2 sene oldu düşük yapalı hiç böyle testim olmamıştı bugün ilk defa oldu ağladım umut etsem mi bilemedim bileSorun mu var canim
Sorun mu var c
Bende de pko var 8 ay oldu hala hamile değilim düşük yapmaman için dr ilaç vermedi mi ptesi git kan tahlili yaptirBende pcos vardı çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım sonra düşük yaptım 2 sene oldu düşük yapalı hiç böyle testim olmamıştı bugün ilk defa oldu ağladım umut etsem mi bilemedim bile
Progesteron mu ne o vardı hiç kalp atışı duyamadım 8 hafta da düşük oldu. Kan testine gideyim evet ama negatiften korkuyorum hiç de gitmek istemedimY
Bende de pko var 8 ay oldu hala hamile değilim düşük yapmaman için dr ilaç vermedi mi ptesi git kan tahlili yaptir
Dr git mutlaka tutunma ilacı iste testde yaptır dış gebelik olabilir küçük bir ihtimal olsa da yaptır soga suyu dene öyle hamile kalanlar oldu ama rahmi inceliyor onun içinde nar suyu kullanProgesteron mu ne o vardı hiç kalp atışı duyamadım 8 hafta da düşük oldu. Kan testine gideyim evet ama negatiften korkuyorum hiç de gitmek istemedim
Tamam canım evet hamileysem kesinlikle tutunma ilacı isterim bu seferDr git mutlaka tutunma ilacı iste testde yaptır dış gebelik olabilir küçük bir ihtimal olsa da yaptır soga suyu dene öyle hamile kalanlar oldu ama rahmi inceliyor onun içinde nar suyu kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?