• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR TESTE Bİ BAKAR MISINIZ

Neisimkoyucam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
195
46
28
27
Bugün 31.günüm regl olmadım pcos var bende ama her ay adet oluyorum mutlaka. Test yaptım 5 dk içinde az silikti 10dk içinde de böyle oldu sizce umut etmelimiyimmm 🥹

Eklentiler

• IMG_20250302_025945.webp
    IMG_20250302_025945.webp
    10 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2025-03-02-03-08-48-342_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-03-02-03-08-48-342_com.miui.gallery.webp
    9 KB · Görüntüleme: 50
Bence var canım inşallah vardır Rabbim hayırlı evlat versin

Benim kızım şimdi 3 yaşında 2 sene bekledım olmamıstı adetlerım asırı duzensızdi ogrendıgımde 9 haftalıktı bu test 9 haftalıkken yaptıgım test onda bıle silik örnek için attım

Y

Bende pcos vardı çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım sonra düşük yaptım 2 sene oldu düşük yapalı hiç böyle testim olmamıştı bugün ilk defa oldu ağladım umut etsem mi bilemedim bile
Bende de pko var 8 ay oldu hala hamile değilim düşük yapmaman için dr ilaç vermedi mi ptesi git kan tahlili yaptir

Y

Bende de pko var 8 ay oldu hala hamile değilim düşük yapmaman için dr ilaç vermedi mi ptesi git kan tahlili yaptir
Progesteron mu ne o vardı hiç kalp atışı duyamadım 8 hafta da düşük oldu. Kan testine gideyim evet ama negatiften korkuyorum hiç de gitmek istemedim

Progesteron mu ne o vardı hiç kalp atışı duyamadım 8 hafta da düşük oldu. Kan testine gideyim evet ama negatiften korkuyorum hiç de gitmek istemedim
Dr git mutlaka tutunma ilacı iste testde yaptır dış gebelik olabilir küçük bir ihtimal olsa da yaptır soga suyu dene öyle hamile kalanlar oldu ama rahmi inceliyor onun içinde nar suyu kullan

Back