Kizlar teste bakarmisiniz?

zeplin88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
678
706
Kizlar gecen hafta catlatma ignesi vuruldum ve 36 saat sonra iliskiye girdim aradan 8 gun gecti bat 20 bugun.6 gun var adetime.eczaneden erke ngebelik testi istedim sente ovaluasyon testini kullanablrsnz dediler ve 3 kere yaptim ucunde de silik cizgi cikti ekte ekledim. sol meme ucu ara ara sizlama agri yapio sol kasik ara ara bicak gibi batio dun yatakta oksuremedim o kadar agri yapti.kistim de yoktu gecen ay doktor bakti.gebelik testi icin erken oldugundan negatif cikti lutfen yorumlarmsnz bu sekilde gebeligi ogrenen var mi aranzda?

Eklentiler

• IMG_20160425_220638.JPG
    IMG_20160425_220638.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 130
bu yaptığın ovulasyon testi mi canım ? gebelik testiyse evet var denilebilir ama ovulasyon testiyse hamileliğin anlaşılması için T çizgisinin çok koyu olması gerekiyor.. normal bir gebelik testiyle de yapsan olur testi erken gebelik testi şart değil :KK66:

Normal gebelik testinde cikmafi adetime 6 gun var die sanirim.Eczane neden bunu verdi o zaman hani yumurtlam donemi coktan bitti bat 20 deyim bilemedim

Ovulasyon testiyse olmaz arkadasin dedigi gibi koyu cikmasi lazim erken gebelik testi al baska eczaneden yada bekle 3_4 gun sonra yine idrarla dene.haberin olsun buarada catlama igneleride yalanci pozitif cikartiyor en mantiklisi catlama ignesinden 15 gun sonra kanda baktirmak

Ovulasyon testiyse olmaz arkadasin dedigi gibi koyu cikmasi lazim erken gebelik testi al baska eczaneden yada bekle 3_4 gun sonra yine idrarla dene.haberin olsun buarada catlama igneleride yalanci pozitif cikartiyor en mantiklisi catlama ignesinden 15 gun sonra kanda baktirmak

Tesekkurler arkadaslar ben bugun tekrar baska eczaneden erken gebelik testi isteyecegim.Hayirlisi olsun

X