- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
Var mı? Ben mi hayal cizgi gördüm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzzum 3 hafta bekledi ilk hic yoktu ama kenara koydum bugun atmak icin aldm elime silik gördüm bekleyince çıkar mı?Var gibi ama beklemiş bu test bence iki kan ver direk eğer varsa çıkar çünkü ben resimde silikte olsa görüyorum çizgiyi
3 hafta bekledi 3 hafta sonu idrar beklese de cikar mi canım?Bende hayalet çizgi gibi görünüyorum ama ne kadar beklemiş test
Evet bekleyince böyle oluyor ama adetin geciktiyse yine test yap bence yada kan ver çünkü baya beklemiş Allah gönlüne göre versin3 hafta bekledi 3 hafta sonu idrar beklese de cikar mi canım?
Bekleyince cizgi mi cikar?Amin Allah razı olsun Daha 4 aylık evliyim isitiyoruz nasipEvet bekleyince böyle oluyor ama adetin geciktiyse yine test yap bence yada kan ver çünkü baya beklemiş Allah gönlüne göre versin
Evet canım zaten test en fazla 5 dakika çıkmazsa eger test gecersiz sayılır adedine daha varmiBekleyince cizgi mi cikar?Amin Allah razı olsun Daha 4 aylık evliyim isitiyoruz nasip
Var canım ama gectigimiz 2 gün yogun beyaz akintım oldu acaba olabilir mi diye düşündüm.Evet canım zaten test en fazla 5 dakika çıkmazsa eger test gecersiz sayılır adedine daha varmi
Yumurtlama ola bilir akıntı normal de biz kadınların üretiği bir akıntı adetini bekle derim ben ama supheleniyorsan da kan ver varsa çıkar madem istiyorsun inşallah vardirVar canım ama gectigimiz 2 gün yogun beyaz akintım oldu acaba olabilir mi diye düşündüm.
Haklisın canım beklicem zaten sonra umutlanıyorum test felan almıcam herşey nasipYumurtlama ola bilir akıntı normal de biz kadınların üretiği bir akıntı adetini bekle derim ben ama supheleniyorsan da kan ver varsa çıkar madem istiyorsun inşallah vardir
Aynen canım zamanı geldiyse verir Rabbim üzülme selam ve dua ileHaklisın canım beklicem zaten sonra umutlanıyorum test felan almıcam herşey nasip
Sagol kuzum Allah razı olsunAynen canım zamanı geldiyse verir Rabbim üzülme selam ve dua ile
Ben hayali görüyorum sankiKızlar sizce çizgi var mı
Kac gun var adetineKızlar sizce çizgi var mı
ADetim 5 gün geçtikten sonra yaptım bu testi canım.eğer gebelik varsa geç döllenme olduğunu düşünüyorumKac gun var adetine
Net cikmasi gerekti bence sanirim varsa gec döllenme insallah vardır cnm ilk idrarla mi yaptinADetim 5 gün geçtikten sonra yaptım bu testi canım.eğer gebelik varsa geç döllenme olduğunu düşünüyorum
İlk idrarla değildi canım.geç döllenmeyse 9. Gün yapmış oluyorum bu testi.ilişkiden kaç gün sonra çizgi netleşirNet cikmasi gerekti bence sanirim varsa gec döllenme insallah vardır cnm ilk idrarla mi yaptin