Gebeliğe Hazırlık Kızlar teste bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeynebinannesi46

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
49
22
8
38
Kızlar yumurtlama gününden bu yana 9 gün gecti adetime bir hafta var bugün ilk idrarla test yaptım ilkin bir şey çıkmadı bir saat sonra testte hafif bir ikinci çizgi vardi resimi yükledim sizce bir şey var mi

Eklentiler

• IMG_20200704_090625.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar yumurtlama gününden bu yana 9 gün gecti adetime bir hafta var bugün ilk idrarla test yaptım ilkin bir şey çıkmadı bir saat sonra testte hafif bir ikinci çizgi vardi resimi yükledim sizce bir şey var mi
Ben göremedim hem bir hafta çok daha var bir saat sonra çıkan sonuç geçersizdir biraz daha bekleyip öyle yapın

Yumurtlamanın 10 günü böyle çıktı

Eklentiler

• 8A6AAAAD-C6BA-4E2C-89BB-66C971ED5D65.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 102
12. Günü bu şekilde
Canım çok erken henüz.
Adet günün gelmeden yapılan tüm testlerin yanlış çıkma olasılığı var.
Adet gününü bekle.
12.gün net çıktı şükür

Eklentiler

• DC28B251-356A-41D5-96A3-B2A242EFADBE.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…