- 6 Haziran 2020
- 49
- 22
- 8
- 38
- Konu Sahibi Zeynebinannesi46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim hem bir hafta çok daha var bir saat sonra çıkan sonuç geçersizdir biraz daha bekleyip öyle yapınKızlar yumurtlama gününden bu yana 9 gün gecti adetime bir hafta var bugün ilk idrarla test yaptım ilkin bir şey çıkmadı bir saat sonra testte hafif bir ikinci çizgi vardi resimi yükledim sizce bir şey var mi
Yumurtlamanın 10 günü böyle çıktıKızlar yumurtlama gününden bu yana 9 gün gecti adetime bir hafta var bugün ilk idrarla test yaptım ilkin bir şey çıkmadı bir saat sonra testte hafif bir ikinci çizgi vardi resimi yükledim sizce bir şey var mi
Yumurtlama gününden kaç gün sonra test yapılmalı söylermisin lütfenBen göremedim hem bir hafta çok daha var bir saat sonra çıkan sonuç geçersizdir biraz daha bekleyip öyle yapın
Yumurtlamanın 10 günü böyle çıktı
12. Günü bu şekildeKızlar yumurtlama gününden bu yana 9 gün gecti adetime bir hafta var bugün ilk idrarla test yaptım ilkin bir şey çıkmadı bir saat sonra testte hafif bir ikinci çizgi vardi resimi yükledim sizce bir şey var mi
12.gün net çıktı şükürCanım çok erken henüz.
Adet günün gelmeden yapılan tüm testlerin yanlış çıkma olasılığı var.
Adet gününü bekle.
14 gün sonra canımYumurtlama gününden kaç gün sonra test yapılmalı söylermisin lütfen
Tşk ederim14 gün sonra canım
Rica ederim canımTşk ederim
Yok cnmKızlar yumurtlama gününden bu yana 9 gün gecti adetime bir hafta var bugün ilk idrarla test yaptım ilkin bir şey çıkmadı bir saat sonra testte hafif bir ikinci çizgi vardi resimi yükledim sizce bir şey var mi
Var gibi ben gördüm 2. Çizgiyi hayırlı olsun darısı başımıza12. Günü bu şekilde
12.gün net çıktı şükür