Kizlar test yaptim

Lütfen gününüz geçmeden test yapmayın. Insan daha çok hayal kırıklığı yaşıyor o zaman ve de stres çok etkiliyor inan ki. Biraz daha bekleyin. Rabbim şu mübarek günde isteyen herkese versin inşallah

Erken gebelik testi alayim mi gidip
Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ben onlar yanıltabilir. Boş yere üzülme ya da umutlanma ihtimalin var. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de senin gibiyim her ay bir unutls adete bir hafta kala başlıyorum acaba hamile miyim diye. Hevesini kırmak ya da üzmek istemem seni sadece biraz daha sabret :)

Âmin canım İnşaAllah hayırlı kandiller

bak benim testlerim de bu şekilde çıkmıştı umutlandım ama kuruma çizgisiymiş.

Eklentiler

• DF1C202C-7C2A-4245-874A-2C9A4A7C6A0C.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 132
Rabbim bu mubarek gunde nasip etsin hepimize insallah cok zor
İnşaAllah canım benim. Ben doktora gidiyorum şimdi. Hormon testi verdim. Ultrasonla baktı. Salı günü test sonuçlarımı göstereceğim bakalım. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar verir.

Sabretmek beklemek çok zor. Zaman geçmiyor. Kaç yıllık evlisin ? Ne kadar süredir bebek istiyorsun ?

2 senedir evliyim. Temmuzda ameliyat oldum dis gebelik sag tupum alindi
Çok geçmiş olsun canım. Bu konu ile ilgili bir sürü yazan kişinin yorumlarını okudum. Rabbim istedikten sonra her şey kolay. Buradan birbirimize destek olalım ki zaman geçsin. İnşaAllah güzel haberlerini alırız. Birkaç gğn sonra. Adet geçmeden çıkmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…