amin canımİnşallah hayırlısıyla doğrudur Allah isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımİnşallah hayırlısıyla doğrudur Allah isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ❤
Kan testi yaptın mi? Yanii gercekten aklim almiyor. Silik cizgi cikiyor yok efendim t in altinda degil surda burda. Arkadasim yapman gereken tek sey kosa kosa kan testi yaptırmaya gitmek. Yok efendim cizginin rengi boyle sekli şöyle cıkmış işte kan testinde kesinlesirBilgilisi olanlar Eki Görüntüle 2542039 yardımcı olabilir mi
Sen kendini neden yorum yapma mecburiyetinde hissettin ki? Meşgul etme burayida germe sana yorum yap diye ısrar eden yok "insan"lar cevapladı zatenKan testi yaptın mi? Yanii gercekten aklim almiyor. Silik cizgi cikiyor yok efendim t in altinda degil surda burda. Arkadasim yapman gereken tek sey kosa kosa kan testi yaptırmaya gitmek. Yok efendim cizginin rengi boyle sekli şöyle cıkmış işte kan testinde kesinlesir
He canımSen kendini neden yorum yapma mecburiyetinde hissettin ki? Meşgul etme burayida germe sana yorum yap diye ısrar eden yok "insan"lar cevapladı zaten
Hayırlısı olsun canım hamilesinCanım az önce gidip test aldım bugün normalde regl olmam gerekiyor ama olmadim teste damlattigimda 10 saniye içinde böyle oldu sence.Hastaneye gidiyim mi yoksa hasta olacağım için mi böyle çıktı benim kafam karıştı
Hayırlısı olsun canım hamilesin
Canım sadece aklıma takilan ilişkiden sonra icine giden meni tekrar çıkıyorya belki idrara karışarak pozitif çıkmıştır yoksa ben mi çok abartıyorumHayırlısı olsun canım hamilesin
Yok tatlım öyle bisey yok kesinlikle hamilelik bu. şöyle söyliyim ilişki sonrası zaten yumurtlama dönemindeysen iceri giren meniler zaten yolculuklarını tamamlar böylelikle hamilelik gerçekleşir rahat ol senin dediğin gibi idrara karışmazlar eger hamilelik gerçekleşmemiş olsaydı o sonuç çıkmazdı tamammı tatlım takma kafana öyle seylerCanım sadece aklıma takilan ilişkiden sonra icine giden meni tekrar çıkıyorya belki idrara karışarak pozitif çıkmıştır yoksa ben mi çok abartıyorum
Ayyy canımsın içimi rahatlattın yaaa gerçekten böyle güzel yardımcı olan "insan"lar iyiki var iyiki varsınızYok tatlım öyle bisey yok kesinlikle hamilelik bu. şöyle söyliyim ilişki sonrası zaten yumurtlama dönemindeysen iceri giren meniler zaten yolculuklarını tamamlar böylelikle hamilelik gerçekleşir rahat ol senin dediğin gibi idrara karışmazlar eger hamilelik gerçekleşmemiş olsaydı o sonuç çıkmazdı tamammı tatlım takma kafana öyle seyler
Kan testine ne zamam gidiceksin tatlımAyyy canımsın içimi rahatlattın yaaa gerçekten böyle güzel yardımcı olan "insan"lar iyiki var iyiki varsınız
Yarın gitmek istiyorum ama kuzenim bence yaniltmis test dedi . Çünkü normalde bugün adet olmam gerekiyodu olmadim .Adet gecikmesi olursa teste inan diyor şuan erken diyor gitmesem mi bilemedimKan testine ne zamam gidiceksin tatlım
Benim ilk hamileliğimde adete 2 gün kala çıkmıstı tatlım ertesi gün gidip kanda baktırdım o da pozitif çıktı.. kanda baktırabilirsin ama tabiki sen bilirsin ne zaman istersen gidip yaptırYarın gitmek istiyorum ama kuzenim bence yaniltmis test dedi . Çünkü normalde bugün adet olmam gerekiyodu olmadim .Adet gecikmesi olursa teste inan diyor şuan erken diyor gitmesem mi bilemedim
Ayy canım inşallah hayırlısıyla vardır bebiş çok istiyorum ❤Benim ilk hamileliğimde adete 2 gün kala çıkmıstı tatlım ertesi gün gidip kanda baktırdım o da pozitif çıktı.. kanda baktırabilirsin ama tabiki sen bilirsin ne zaman istersen gidip yaptır
Var var bencee varrr bak dediydi dersinAyy canım inşallah hayırlısıyla vardır bebiş çok istiyorum ❤
Bal damlıyor ağzından ❤ İlk testim 3 gün önceydi cok silik çıktı hatta dur atayim sanaVar var bencee varrr bak dediydi dersin
Bugün ki tam belli oldu ama geçen testteki gibi 4 dakka falan beklemeden bu testte 10 saniyede çıktı çift çizgiBal damlıyor ağzından ❤ İlk testim 3 gün önceydi cok silik çıktı hatta dur atayim sana
Kesinlikle orda bir bebek varrrr bu arada belirtilerde ne gibi değişiklik var canım, farklılık hissediyormusun 3 gün öncesine nazaranBu
Bugün ki tam belli oldu ama geçen testteki gibi 4 dakka falan beklemeden bu testte 10 saniyede çıktı çift çizgi
Kasık ağrılarım var birde göğüslerimde ağrı onun dışında bide yemem arttı vücut ısım fazlalaştı ama gebelik belirtileri değil sanırım . Beni kasık ağrıları korkutuyor regl olacakmisim gibi ama bu testler neden böyle çıksın ki kafam allak bullakKesinlikle orda bir bebek varrrr bu arada belirtilerde ne gibi değişiklik var canım, farklılık hissediyormusun 3 gün öncesine nazaran
Regl ağrısı rahim büyüdüğü için oluyor canım zaten hamile olmasan testte bu kadar belirgin 2. Çizgi çıkmazdı sadece tek çizgi çıkmış olsa o test negatif olur ve adet gelir. Dedigim gibi tatlım hamilelik belirtileri adet belirtileri hemen hemen ilk başlarda aynı daha sonraki dönemlerde vücut değisikliğe uğruyorKasık ağrılarım var birde göğüslerimde ağrı onun dışında bide yemem arttı vücut ısım fazlalaştı ama gebelik belirtileri değil sanırım . Beni kasık ağrıları korkutuyor regl olacakmisim gibi ama bu testler neden böyle çıksın ki kafam allak bullak
Kasık ağrılarım var birde göğüslerimde ağrı onun dışında bide yemem arttı vücut ısım fazlalaştı ama gebelik belirtileri değil sanırım . Beni kasık ağrıları korkutuyor regl olacakmisim gibi ama bu testler neden böyle çıksın ki kafam allak bullak