• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kızlar test yaptım hamilemiyim???

Hamilemiyim???

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

Jdksjs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
37
5
1
26
Bilgilisi olanlar
IMG_20191004_124524_951.jpg
yardımcı olabilir mi 😕

Teste göre hamilesin, ama kan ver hemen kaç haftalık olduğu belli olsun..
Tebrik ederim 😇

Kizlar benmi yanlis goruyorm t nin altindaki cizgi olmasi gerekenden daha ince bi cizgi. Yani test bozuk olabilir ama cok ta net kirmizi cikmis. Bende kararsiz kaldm ama bence testini yenile ona gore yorum yapalm bana cizgi cok ince geldi

Hamilelik yenuyken çizgi böyle ince ve hafif pembesi oluyor testi yenilemek yerine kan verin en garantisi ki yüksek ihtimal hamilesiniz

Kizlar benmi yanlis goruyorm t nin altindaki cizgi olmasi gerekenden daha ince bi cizgi. Yani test bozuk olabilir ama cok ta net kirmizi cikmis. Bende kararsiz kaldm ama bence testini yenile ona gore yorum yapalm bana cizgi cok ince geldi
Belki kameradan ama birdaha çekip atabilirim canım .Belki pozitiftir düşünceysiyle atmadim testi 😟

t nin altın da olması gerekmiyor cnm gayet güzel çıkmış çizgi bnce var

İnşallah ya 🙏seninde mi oyleydi
Dış gebelik geçirdiğim de gözle görülür pembe çıkmıştı t nin olduğu yerde değil Di kimyasal gebeliğim de aynı senin gibi koyu çıkmıştı o da tam t nin altında değildi yeri önemli değil bariz hamilesin inşallah sağlıklı gebelik olur hamilelerin dausı kabul olur bizede dua et bu ay da bize nasip olur inşallah kan verince değeri yaz

Hayirli olsun canım belirtin var mıydı peki bende yapicam ama negatif çıkar diye korkuyorum
Korkma vakti gelince Rabb'im nasip eder sen yap testini olursa olur negatif çıkarsa hayat devam ediyor sağlıkla sihhhatle gelsin Allah analı babalı buyutmeyi nasıp etsin önemli olan bunlar 🙏😊

Dış gebelik geçirdiğim de gözle görülür pembe çıkmıştı t nin olduğu yerde değil Di kimyasal gebeliğim de aynı senin gibi koyu çıkmıştı o da tam t nin altında değildi yeri önemli değil bariz hamilesin inşallah sağlıklı gebelik olur hamilelerin dausı kabul olur bizede dua et bu ay da bize nasip olur inşallah kan verince değeri yaz
Allah hayırlısıyla sağlıkla ve yakın zamanda sanada nasip etsin canım 🙏 hamileliğe dair belirtilerim yoktu Sadece regl donemime 3 gün kala yengem yap belki hamilesindir dedi tamamen o şekilde yaptım belirtilerden değil 🤗❤ sadece baş dönmesi ve canımın hep ekşi çekmesi buda sanırım belirti falan değil 😀

Allah hayırlısıyla sağlıkla ve yakın zamanda sanada nasip etsin canım 🙏 hamileliğe dair belirtilerim yoktu Sadece regl donemime 3 gün kala yengem yap belki hamilesindir dedi tamamen o şekilde yaptım belirtilerden değil 🤗❤ sadece baş dönmesi ve canımın hep ekşi çekmesi buda sanırım belirti falan değil 😀
belirtiler kişiden kişiye değişir cnm hayırlısı olsun

Back