Kızlar hamile olabilir miyim kafam çok karışık hafif karın ağrım var ama bilemedim napıcağımı bide yarın tatile çıkıcaz kan testi yaptırsam çıkar mı ki :/ geçen ay tüp bebek denememiz olmuştu ama negatifti acaba arkasından hamile kalmış olabilir miyim?
Büyük ihtimalle hamilesin. Benimki daha silikti, kan tahlili yaptırdığımda hemen çıkmıştı.
tebrikler..
benimde aynı böyle çıkmıştı adete 1 gün kala.hemen kan testi vermiştim.kandan yaptırırsan çıkar.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
Tebrikler hamilesin Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Benim testim de regle 2 gün kala böyleydi hatta daha silikti şimdi 38 haftalık hamileyim:))Kızlar hamile olabilir miyim kafam çok karışık hafif karın ağrım var ama bilemedim napıcağımı bide yarın tatile çıkıcaz kan testi yaptırsam çıkar mı ki :/ geçen ay tüp bebek denememiz olmuştu ama negatifti acaba arkasından hamile kalmış olabilir miyim?
Tebrikler hamilesin Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Benim testim de regle 2 gün kala böyleydi hatta daha silikti şimdi 38 haftalık hamileyim:))
bugün öğleye kadar açık hastaneler.saat biraz geç oldu ama hastanelerin olduğu yerlerde labaratuarlar oluyor.oralar akşama kadar açık.30 tl ye falan yapıyorlar.özel labaratuar.gelip geçerken gözüne ilişmiştir belki.1 saatte sonucu veriyorlarAmin canım inşallah bugün yaparlamı ki kan testi
4 senelik tedavi gördün demek.Bir imtihandı sonucu çok güzel .Hemen kan testine git bence ben adet günümde yaptırdım çıktı.Şiimdi çok heyecanlısın için içine sığmıyordur.Sağlıkla kavuşursun inşaallah minik mucizene.Ya hepinize çok teşekkürederim nasıl su serptiniz yüreğime inşallah hamileyimdir 4 senedir tedavi görüyordum rabbim sonunda kendiliğinden verdi mutluluğumu :)))
bugün öğleye kadar açık hastaneler.saat biraz geç oldu ama hastanelerin olduğu yerlerde labaratuarlar oluyor.oralar akşama kadar açık.30 tl ye falan yapıyorlar.özel labaratuar.gelip geçerken gözüne ilişmiştir belki.1 saatte sonucu veriyorlar
yaparlar özel hastanede.ama bugün erken kapanıyor.hangi hastaneye gidiyorsan bi ara.kaçta kapatıyorlar öğren istersen.ya 1 gibi kapatıyorlar ya 3 gibi.emin değilim.belki o saatte doktorlar gidiyordur sadece.test ypma bölümü açıktır.en güzeli hastaneyi ara sor.kaçta kapatıyorlar ve bugün test yaparlar mı diyePeki özel hastanede yapmazlarmı cumartesi diye
yaparlar özel hastanede.ama bugün erken kapanıyor.hangi hastaneye gidiyorsan bi ara.kaçta kapatıyorlar öğren istersen.ya 1 gibi kapatıyorlar ya 3 gibi.emin değilim.belki o saatte doktorlar gidiyordur sadece.test ypma bölümü açıktır.en güzeli hastaneyi ara sor.kaçta kapatıyorlar ve bugün test yaparlar mı diye
4 senelik tedavi gördün demek.Bir imtihandı sonucu çok güzel .Hemen kan testine git bence ben adet günümde yaptırdım çıktı.Şiimdi çok heyecanlısın için içine sığmıyordur.Sağlıkla kavuşursun inşaallah minik mucizene.
Tebrikler canım silikte olsa gebelik gözüküyor hayırlı olsunKızlar hamile olabilir miyim kafam çok karışık hafif karın ağrım var ama bilemedim napıcağımı bide yarın tatile çıkıcaz kan testi yaptırsam çıkar mı ki :/ geçen ay tüp bebek denememiz olmuştu ama negatifti acaba arkasından hamile kalmış olabilir miyim?
Tebrikler silik ama bariz görünüyor 2. çizgi sağlıkla kucağınada alırsın inşallah