Kızlar test çok silik bakarmısınız hamilelik var mı acaba :(

kucugum87

Çok İstersek Geler Bence ;)
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
76
9
Kızlar hamile olabilir miyim kafam çok karışık hafif karın ağrım var ama bilemedim napıcağımı bide yarın tatile çıkıcaz kan testi yaptırsam çıkar mı ki :/ geçen ay tüp bebek denememiz olmuştu ama negatifti acaba arkasından hamile kalmış olabilir miyim?

Eklentiler

• image.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 200
  • image.jpg
    185,2 KB · Görüntüleme: 199

Büyük ihtimalle hamilesin. Benimki daha silikti, kan tahlili yaptırdığımda hemen çıkmıştı.

benimde aynı böyle çıkmıştı adete 1 gün kala.hemen kan testi vermiştim.kandan yaptırırsan çıkar.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin.

Tebrikler hamilesin Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Benim testim de regle 2 gün kala böyleydi hatta daha silikti şimdi 38 haftalık hamileyim:))

Tebrikler hamilesin Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Benim testim de regle 2 gün kala böyleydi hatta daha silikti şimdi 38 haftalık hamileyim:))

Ya hepinize çok teşekkürederim nasıl su serptiniz yüreğime inşallah hamileyimdir 4 senedir tedavi görüyordum rabbim sonunda kendiliğinden verdi mutluluğumu :)))

Amin canım inşallah bugün yaparlamı ki kan testi
bugün öğleye kadar açık hastaneler.saat biraz geç oldu ama hastanelerin olduğu yerlerde labaratuarlar oluyor.oralar akşama kadar açık.30 tl ye falan yapıyorlar.özel labaratuar.gelip geçerken gözüne ilişmiştir belki.1 saatte sonucu veriyorlar

ama vaktin yoksa , şuan gitme imkanın yoksa hiç bu sıcaklarda dışarı çıkıp kendini yorma.testin pozitif çünki.kan testi versende hamile çıkacaksın %99

Ya hepinize çok teşekkürederim nasıl su serptiniz yüreğime inşallah hamileyimdir 4 senedir tedavi görüyordum rabbim sonunda kendiliğinden verdi mutluluğumu :)))
4 senelik tedavi gördün demek.Bir imtihandı sonucu çok güzel .Hemen kan testine git bence ben adet günümde yaptırdım çıktı.Şiimdi çok heyecanlısın için içine sığmıyordur.Sağlıkla kavuşursun inşaallah minik mucizene.

Peki özel hastanede yapmazlarmı cumartesi diye

Peki özel hastanede yapmazlarmı cumartesi diye
yaparlar özel hastanede.ama bugün erken kapanıyor.hangi hastaneye gidiyorsan bi ara.kaçta kapatıyorlar öğren istersen.ya 1 gibi kapatıyorlar ya 3 gibi.emin değilim.belki o saatte doktorlar gidiyordur sadece.test ypma bölümü açıktır.en güzeli hastaneyi ara sor.kaçta kapatıyorlar ve bugün test yaparlar mı diye

Doğru söylüyorsun canım en iyisi arayıp bilgi almak

Çok teşekkürler canım aynende öyle bi yandan çok ümitlenmiyeyim diyorum ya bise yoksa diye ama içimde kıpır kıpır daha öncede çok test yaptım ama hiç böyle çıkmamıştı silik bile çıkmamıştı :))

Tebrikler canım silikte olsa gebelik gözüküyor hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…