- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
Aaa öyle mi valla bilmiyordum canım bi bakayım sende linke tıklar mısın uygulaman varsa yardım ediyor benim kargoyaTemu da çiftlik oyunu var aslında o daha kolay davet zorunluluğu yok benim ikinci kargom gelick arama yerine yaz oyun dur
Aa etmişsin galiba teşekkür ederimmTemu da çiftlik oyunu var aslında o daha kolay davet zorunluluğu yok benim ikinci kargom gelick arama yerine yaz oyun dur
Merhaba linke girdim sende bana yardımcı olur musun acaba? ☺Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
Bu bağlantıya tıklayıp bana yardım eder misinizzkafayı yicem çevremde herkes yaptı ücretsiz hediyeleri de gelecek bende bulaştım amaç uygulamanın aktif kullanılması galiba virüs falan değil
Tabi canım gece 3te yenilenecek şu an yarım limitim dolduuMerhaba linke girdim sende bana yardımcı olur musun acaba? ☺
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
Evet şimdi tabletten de yapayımAa etmişsin galiba teşekkür ederimm
Temuda çiftlik oyunu var aslında o daha kolay davet zorunluluğu da yok 576664115 arama yerine yazarsan bulabilirsinMerhaba linke girdim sende bana yardımcı olur musun acaba? ☺
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
E elifbsraaa1 1 kişim kaldı yardım edermisinDavetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
Bana da yardım edebilir misiniz
Canımı bugünki hakkım doldu yarına tekrar yapmaya çalışırım.
Kız bulaştım buna sula sula bitmiyorTemu da çiftlik oyunu var aslında o daha kolay davet zorunluluğu yok benim ikinci kargom gelick arama yerine 576664115 yaz oyun dur
Kız bulaştım buna sula sula bitmiyorhahahah : sende bana yardım et sulayayım
179 gün diyor zaten bu kaç güne biter kurban olduğum ya delircembir bardak su almaya üşenen ben çiftçi oldum
Ben 152 nci gündeyim bitti179 gün diyor zaten bu kaç güne biter kurban olduğum ya delircemsusuz kaldım
Kendimi çölde kalmış gibi hissediyorum bazen179 gün diyor zaten bu kaç güne biter kurban olduğum ya delircemsusuz kaldım
Çiftlik suluyorsun ücretsiz ürün seçip kazanıyorsun oyun koduBu hediye meselesi ne kizlar hic bilmiyorum aydinlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?