- 7 Haziran 2019
- 36
- 10
- 23
- Konu Sahibi gokyuzununsiyahtonu
Kızlar daha öncede gelmiştim bununla alakalı konulardan. 17 yaşındayım,yani ergenim. Şimdiki konumuz ise ben reglim bittikten sonra 4 5 gün doğum kontrol hapına başladım tatile çıkıp evde unutunca bi sonraki ay başlarım dedim bıraktım. Bırakmamın 5. günü bugün. Normalde bugün veya yarın yumurtlamam gerekiyodu. Dün sol yumurtalığımda ve vajinamda bir ağrı, garip tanecikli kahverengi bir lekelenmeyle başladı. Şuan biraz kanamam var. Acaba ara kanaması mı, regl mi oldum, yumurtluyor muyum, yoksa gebeydimde düşük falan mı yapıyorum? 3 aydır cinsel hayatım başlamış durumda ilk ay ertesi gün hapı aldığım için 1 ay regl olmadım. Reglim 1 aylık aradan sonra tam olması gereken tarihlerinde başladı ve bitti. Geçen ay 1 2 kere korunmasız ilişki yaşadık ama ovulasyon dönemime denk gelmemişti. Orda burda araştırmak yerine direk burdaki bol bol tecrübeli ablalarımdan annelerden bilgi almayı tercih ettim umarım gebelik ihtimali için beni küçük düşürmezsiniz, sizi seviyorum.
ek olarak bende polikistik overlıyım, doğum kontrol hapı olan dianeye doktorum başlatmıştı ama işler yolunda gitmedi biraz
edit - kanamam 4 5 damla ve baya kahverengi
ek olarak bende polikistik overlıyım, doğum kontrol hapı olan dianeye doktorum başlatmıştı ama işler yolunda gitmedi biraz
edit - kanamam 4 5 damla ve baya kahverengi
Son düzenleme: