Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapın benceKızlar 4 gündür adetim geçiyor ve 4-5 gündür midemde bı gariplik ve mide bulantısı vardı şimdi çok az mide bulantısı var. Fazla umutlanmak istemiyorum ama yine de insan aceba mı diyor.lutfen tecrübelerinizi söyleyin
Neden test yapmıyorsun canım? Hadi hemen bir test al ve yap. 4 gün gecikmişsin. Bu kadar erken çok belirti de olmazKızlar 4 gündür adetim geçiyor ve 4-5 gündür midemde bı gariplik ve mide bulantısı vardı şimdi çok az mide bulantısı var. Fazla umutlanmak istemiyorum ama yine de insan aceba mı diyor.lutfen tecrübelerinizi söyleyin
Test yapın bence
Ya öylemi diyorsunuz yapsam mı kiNeden test yapmıyorsun canım? Hadi hemen bir test al ve yap. 4 gün gecikmişsin. Bu kadar erken çok belirti de olmaz
Kızlar 4 gündür adetim geçiyor ve 4-5 gündür midemde bı gariplik ve mide bulantısı vardı şimdi çok az mide bulantısı var. Fazla umutlanmak istemiyorum ama yine de insan aceba mı diyor.lutfen tecrübelerinizi söyleyin
Nasıl dayanıyorsun canım? 4 gün gecikmiş. Benim 4 gün gecikmede çok net çıkmıştı. Belki seninde çıkacak.Ya öylemi diyorsunuz yapsam mı ki
Peki sabah kalkınca aç karnına mi yapmam gerekiyor şimdi de olur muHer kadinin farkli belirtileri olur bence sen bi test yap
Ben gün içinde yapmıştım. Bence sen direk iki test al. Bugün ve yarın sabah yap.Peki sabah kalkınca aç karnına mi yapmam gerekiyor şimdi de olur mu
Doğru söylüyorsunuztest yapmazsanız kimse sonucu bilemez
Ben 10larca test yaptım 7 senedir o yüzden korkuyorum yine aynı olursa diyeNasıl dayanıyorsun canım? 4 gün gecikmiş. Benim 4 gün gecikmede çok net çıkmıştı. Belki seninde çıkacak.
Sen cubugu aldikdan sonra idrarinla yapicaksin sabahlari daha iyi sonuc alirsin ama zaten gecikmen var 4 gün suan bile yapsan bi sonuc alirsinPeki sabah kalkınca aç karnına mi yapmam gerekiyor şimdi de olur mu
İnşallah bu sefer çift çizgi görürsün canımBen 10larca test yaptım 7 senedir o yüzden korkuyorum yine aynı olursa diye
Tamamdır yapacağımBen gün içinde yapmıştım. Bence sen direk iki test al. Bugün ve yarın sabah yap.
Bizi merakta bırakma inşallah hamilelik vardır canımTamamdır yapacağım
Aminn inşallah teşekkür ederimİnşallah bu sefer çift çizgi görürsün canım
Evet haklısınızZaten test pozitif çıkarsa emin olmak için bir tane daha yapmakta fayda var.
Ayy inşallah tabi hemen haber ederimmBizi merakta bırakma inşallah hamilelik vardır canım