Kızlar tat alamıyorum

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Korona tedavısı gördüm.Bu gün 20. Günüm ne koku ne tat alabılıorum?Geçicimidir bu durum?

Korona tedavısı gördüm.Bu gün 20. Günüm ne koku ne tat alabılıorum?Geçicimidir bu durum?
Merhaba suan negatif misiniz peki ben test yaptirdim negatifim ama tat koku yok. Esimden dolayi 11 gundur izole duurmdayim ve 4 gundur bu sekildeyim testi ise dun verdim. Pozitifken negatife donmus olabilir miyim acaba bu sebepten soruyorum

Merhaba suan negatif misiniz peki ben test yaptirdim negatifim ama tat koku yok. Esimden dolayi 11 gundur izole duurmdayim ve 4 gundur bu sekildeyim testi ise dun verdim. Pozitifken negatife donmus olabilir miyim acaba bu sebepten soruyorum

Öyle de olabilir, kuluçka döneminde de olabilirsiniz dikkat edin

Tekrar o pisliğin içine girmek ıstemedım.Bakanlıgı aradım tekrar test yaptırmanıza gerek yok dedıler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…