kızlar tam olarak çözüm

blacknight34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
16
5
26
Kızlar Merhaba,
Daha önce cinsel bir birlikteliğim olmadı tam anlamı ile yani şimdi olsun istiyorum ama hamile kalmaktan korkuyorum hiç cinsel ilişki yaşamadığım için korunma yöntemini de pek bilmiyorum yani ertesi gün hapı vs internetten araştırdığım şekilde anca ama nasıl tam olarak hamile kalmaktan korunabilirim sonra pişman olmak istemiyorum

Prezervatif tabiki. Eger devamli bir iliskiniz olacaksa dogum kontrol hapi da olabilir ama ilk bir haftadan sonra korumaya baslar. Ertesi gun hapi mecbur kalmadikca kullanmayin. Hormon dengesini bozuyor.

Karşılıklı tüm sorumluluğunu alamayacağınız bir ilişkiye girmemelisiniz.

düzenli birliktelik olacaksa doğum kontrol hapı ama bence aynı zamanda kesinlikle prezervatifte kullanın, sadece hamilelik değil cinsel hastalıklar riski de var, unutmayın.

Ertesi gun hapi korunma yontemi degil, bilakis bir suru olumsuz etkisi olabildiği icin mumkun oldugunca kullanilmamasi gereken, bir onlem degil bir cozum yontemi.

Korunmak icin prezervatif en yaygin ve kolay yontem. Duzenli ve dogru kullanacaksaniz, kadin dogumcunuzun yonlendirecegi bir dogum kontrol hapi da kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…