- 5 Ocak 2023
- 16
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi blacknight34
Prezervatif tabiki. Eger devamli bir iliskiniz olacaksa dogum kontrol hapi da olabilir ama ilk bir haftadan sonra korumaya baslar. Ertesi gun hapi mecbur kalmadikca kullanmayin. Hormon dengesini bozuyor.Kızlar Merhaba,
Daha önce cinsel bir birlikteliğim olmadı tam anlamı ile yani şimdi olsun istiyorum ama hamile kalmaktan korkuyorum hiç cinsel ilişki yaşamadığım için korunma yöntemini de pek bilmiyorum yani ertesi gün hapı vs internetten araştırdığım şekilde anca ama nasıl tam olarak hamile kalmaktan korunabilirim sonra pişman olmak istemiyorum
Evet onu kesinlikle yaptırtacağım ama ona bile ihtimal veriyorlar olabilir diyeErtesi gün hapı korunma yöntemi değildir komdomla korunun
Karşılıklı tüm sorumluluğunu alamayacağınız bir ilişkiye girmemelisiniz.Kızlar Merhaba,
Daha önce cinsel bir birlikteliğim olmadı tam anlamı ile yani şimdi olsun istiyorum ama hamile kalmaktan korkuyorum hiç cinsel ilişki yaşamadığım için korunma yöntemini de pek bilmiyorum yani ertesi gün hapı vs internetten araştırdığım şekilde anca ama nasıl tam olarak hamile kalmaktan korunabilirim sonra pişman olmak istemiyorum
düzenli birliktelik olacaksa doğum kontrol hapı ama bence aynı zamanda kesinlikle prezervatifte kullanın, sadece hamilelik değil cinsel hastalıklar riski de var, unutmayın.Kızlar Merhaba,
inşallah zamanı gelinceAllah analı babalı büyütsün