Bariz var da öncesinde şüphelenip test yapmadınız mıMerhaba kızlar ben ağustos ayinin 28 29 30 31 i ve Eylül’ün 1 i regldım sonra Eylül’ün 21 22 23 ünde hafif hafif kanamalarım oldu 3 gün sürdü mide bulantısı , kasık ağrisi ve sık idrara çıkmadan şüphelenip test yaptım testler bu şekilde çıktı sizce hamilelik var mııı?? Demiştim 2 gün önce bugün gidip kan verdim kızlar 2 saate çıkar çok heyecanlıyım kalbim durucak tahminleri alalımm sizce var mıı
Ayyy hadi inşallah e nabızı açtım sürekli sayfa yeniliyorumYukardaki test cayir cayir burdayim diyor
Cokk teşekkür ederşm hayır hiç bir tedavi kullanılmadı doğal yollarla hatta hiç beklemiyorduk da allahım size de tüm isteyenlere de nasip etsinVar gibisizin adiniza cok mutlu oldum darisi bana dogal yolla mi oldu herhangi bir tedavi aldiniz mi?
Hayırr hiç bir belirtim olmamıştı yeni olmaya başladııBariz var da öncesinde şüphelenip test yapmadınız mı
Yok yani adetin az olmuş ya muhtemelen yerleşme olmuş hayırlı olsunHayırr hiç bir belirtim olmamıştı yeni olmaya başladıı
Evet öyleymiş demek ki normalde de 4 gün olıyordum 3 gün sürünce şaşırmadım pek çokl teşekkür ederiiimmYok yani adetin az olmuş ya muhtemelen yerleşme olmuş hayırlı olsun
Yani tesette gayet var gibi duruyor, kalbinden geçen nasip olsun insallahHayır hala bekliyorum
Hayır hala bekliyorum
Çıkar çıkmaz yazıcammSonuçların çıkmadı mi
evet dakikalar geçmiyoooAh şu beklemek
Çok teşekkür ederimmYani tesette gayet var gibi duruyor, kalbinden geçen nasip olsun insallah
2.30 gibi falandııNe zaman vermiştin kaçta
DevlettiÖzelden verdiysen şimdiye çıkardı aslında