Kızlar tahlil sonuçlarıma bakar mısınız

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
Arkadaşlar son 6 aydır adet kanaması azaldığı için dr gittim ve tahlil yaptırdım adet günüm düzenli çok şükür ultrason muayenesinde de bir şey çıkmadı tahlil sonuçlarını yorumlayabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim

Evet adetin üçüncü günü verdim ama adetimde düzensizlik yok çok şükür

valla bende pko yum ilaç kullanmazsam 6 ay falan olmuyo ama bebek tedavisi gördüğüm için ilaç kullanarak oluyorum zayıf biriysen kilo almamaya bak kilo aldigin anda düzensiz olmaya başlıyo

valla bende pko yum ilaç kullanmazsam 6 ay falan olmuyo ama bebek tedavisi gördüğüm için ilaç kullanarak oluyorum zayıf biriysen kilo almamaya bak kilo aldigin anda düzensiz olmaya başlıyo
Kilo sorunum yok canım umarım tedavi gerektirecek bir şey değildir

Kilo sorunum yok canım umarım tedavi gerektirecek bir şey değildir
Zaten varsa pko sonuçlariniz da çok düşük tedavisi yok bunun kilo almayacaksınız sağlıklı besleneceksiniz falan ama sizde yok gibi birşey büyük ihtimalle doktorda yok diyecek canim

Zaten varsa pko sonuçlariniz da çok düşük tedavisi yok bunun kilo almayacaksınız sağlıklı besleneceksiniz falan ama sizde yok gibi birşey büyük ihtimalle doktorda yok diyecek canim
Teşekkür ederim ilginize size de şifa diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…