- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Herşeyin normal gibi gözüküyo benim gozlemime göreNeden kimse yazmıyor
Teşekkür ederimHerşeyin normal gibi gözüküyo benim gozlemime göre
Bisey değil adet gününde ağrı kesici falan alıyorsan ondan olabilir azalma kaç gün suruyo adetinTeşekkür ederim
Bence deHafif Pco var
Ben her yerdeyim.Kız Merve sen beni mi takip ediyorsun
4-5 gün sürüyor ama kanama azBisey değil adet gününde ağrı kesici falan alıyorsan ondan olabilir azalma kaç gün suruyo adetin
Tedavi gerektirir miHafif Pco var
Bende pcos var ama böyle hafif değil tedavisi yok diyorlar hep haplar la adet goruyorum senın ki hafif bi yukseklik doktor muane etmesi lazım bilmem ki adetliyken mi verdin bu tahlilleri?Tedavi gerektirir mi
Kilo sorunum yok canım umarım tedavi gerektirecek bir şey değildirvalla bende pko yum ilaç kullanmazsam 6 ay falan olmuyo ama bebek tedavisi gördüğüm için ilaç kullanarak oluyorum zayıf biriysen kilo almamaya bak kilo aldigin anda düzensiz olmaya başlıyo
Zaten varsa pko sonuçlariniz da çok düşük tedavisi yok bunun kilo almayacaksınız sağlıklı besleneceksiniz falan ama sizde yok gibi birşey büyük ihtimalle doktorda yok diyecek canimKilo sorunum yok canım umarım tedavi gerektirecek bir şey değildir
Teşekkür ederim ilginize size de şifa diliyorumZaten varsa pko sonuçlariniz da çok düşük tedavisi yok bunun kilo almayacaksınız sağlıklı besleneceksiniz falan ama sizde yok gibi birşey büyük ihtimalle doktorda yok diyecek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?